Jelenleg is nagy erőkkel keresik az idős nőt, aki néhány nappal ezelőtt a lakásáról távozott ismeretlen helyre.

Nem tudni, hová indulhatott

Halmágyi Mária 2023. május 26-án éjfél és reggel négy óra között rejtélyes okból távozott a 19. kerületben található lakásáról. Hogy hová ment, merre indult, senki sem tudja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy 81 éves nőről van szó

A rendőrség felhívást tett közzé a nő eltűnése kapcsán. A 81 éves nő eltűnése miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság 19. Kerületi Rendőrkapitánysága folytat eljárást.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Őt keresik

Eltűnt Halmágyi Mária – Fotó: Police.hu

Halmágyi Mária személyleírása

Halmágyi Mária 167 centiméteres testmagassággal rendelkezik. Haja és szeme színe egyaránt barna. Utoljára fekete kabátban, szürke felsőben és sötét nadrágban látták.

Nem adott életjelet magáról

Az idős nő az eltűnése óta semmilyen életjelet nem adott magáról. A rendőrök azt kérik, hogy aki felismeri a fenti képen látható nőt, és látta őt a napokban, jelezze azt a rendőrök számára.

Így lehet segíteni a nyomozók munkáját

Aki információval rendelkezik a nő holléte kapcsán, az akár névtelenül is tehet bejelentést. Ennek céljából lehet tárcsázni a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, amely díjmentesen hívható. A 112-es segélyhívón szintén lehet e célból hívni.

Ezek is érdekelhetnek!

Rengeteg eltűnt személyt keresnek a rendőrök

A rendőrségi adatbázis szerint 2293 eltűnt személyt tartanak nyilván idehaza. Az ismeretlen helyen tartózkodók adatai, így nevük, születési helyük és személyleírásuk megtalálható a rendőrség honlapján, és ha van, akkor fotót is feltöltöttek róluk.

Rengeteg az eltűnt gyermek

Magyarországon éves szinten több mint 18 ezer kiskorú eltűnését jelentik be. Többségük, szám szerint 15 ezren 14 év felettiek. Több kiskorú valamilyen intézetből szökik meg, és minden szökés egy-egy újabb bejelentésnek számít.

E pillanatban is rengeteg kiskorút tartanak eltűntként nyilván

A 2293 eltűnt személyből 1279-en még nem töltötték be a 18. életévüket. Az eltűnt kiskorúak 30 százaléka a bejelentés után egy napon belül előkerül, 30 százalékuk viszont egy héten belül. Az esetek 35 százalékában egy hónapig is eltarthat, mire a gyermek nyomára akadnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu