Verekedő feleket szeretett volna békíteni Martin, akin halálos sebet ejtett egy vele egyidős fiú. Megszólalt a gyászoló édesanya.

Laza estének indult

Február utolsó hétvégéjén Martin és barátai bulizni indultak. A buli után hazaindultak, ám útjuk keresztezte egy másik társaságét a Deák tér közelében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beszélgetésnek indult

A két társaság eleinte beszélgetett egymással. Később azonban egy lány miatt összekaptak a fiúk. K. Zsolt egy éles tárggyal vetett véget a veszekedésnek, amely Martinon halálos sebet ejtett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Martint kórházba vitték, de hiába

A 18 éves fiú életét nem tudták megmenteni. Néhány nappal azt követően, hogy kórházba vitték Martint, elhunyt. Édesanyja nemrég kapta meg az orvosi dokumentációt.

Nem volt ittas a fia

A fiú édesanyja a Bors számára elárulta, hogy aznap egyáltalán nem fogyasztott alkoholt a fia. A véréből ugyanis nem tudták kimutatni alkohol nyomait. Hozzátette, a vizsgálatból egyértelműen kiderül, Martin nem fogyasztott aznap este más tudatmódosító szert sem.

Csak kólát ivott Martin

Martintól hajnali 3:39-kor vettek vért. Ha éjjel ivott vagy drogozott volna, akkor ezek nyomait biztosan ki tudták volna mutatni az orvosok. A játékterem biztonsági kamerájának felvételeiből kiderült, hogy Martin kólát ivott.

Rosszkor lehetett rossz helyen

A lapnak nyilatkozó megtört édesanya azt mondta, fia “rosszkor volt rossz helyen”. Abban viszont biztos, hogy a balhéhoz, amely a tragédiához vezetett, nem volt köze a fiának. A verekedőket akarta szétválasztani, ám amikor hátat fordított K. Zsoltnak, ő hátulról megsebezte egy éles tárggyal.

Még bocsánatot sem kért az anyától a másik fiú családja

K. Zsolt családja kiadott egy közleményt juttatott el Andorfer Miklós ügyvéden keresztül a média képviselőihez. Ebben arról írtak, nincs szó arról, hogy Martin etnikai hovatartozásának köze lenne a tragédiához. Bár K. Zsolt családja kifejezte együttérzését a gyászolók felé, Martin édesanyja, Kitti ezt nem tekinti bocsánatkérésnek.

Ezek is érdekelhetnek!

Ezt mondta Martin édesanyja

Martin anyja azt mondta, az Úr adott neki erőt arra, hogy ne omoljon össze. Miután megtörtént a baj, a fiút újra kellett éleszteni. Napokig küzdöttek a kórházban Martin életéért, de végül nem sikerült megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Martin édesanyjának korábbi nyilatkozata

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu