Nyoma veszett egy 16 éves székesfehérvári lánynak. Alexandra május eleje óta nem ad magáról életjelet, a rendőrök keresik.

Május elején tűnt el

A hatóság közlése szerint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság eljárást folytat Bódi Alexandra székesfehérvári lakos eltűnése ügyében. Mint írják a A 16 éves lány a jelenlegi adatok alapján 2023. május 6-án székesfehérvári gondozási helyéről engedély nélkül távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések sem vezettek eredményre. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

A keresett személy körülbelül 168 centiméter magas, átlagos testalkatú, sötétbarna hajú, barna szemű, szemüveges. Eltűnésekor farmernadrágot, világos felsőt, edzőcipőt viselt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotón a fiatal lány:

Ezt kéri a rendőrség

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Bódi Alexandrát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon!

Kórházból tűnt el Dániel

Amint azt a Kékvillogó is megírta nagy erőkkel keresnek a budapesti rendőrök egy 32 éves férfit, aki egy kórházból tűnt el május 30-án.

Nagy erőkkel keresik

A police.hu oldalán közzétett közleményükben azt írják, a Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Békéssy Dániel ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves férfi 2023. május 30-án 19 óra körül egy 8. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Személyleírása

Békéssy Dániel körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke, vörös hajú. Eltűnésekor szürke rövidnadrágot és világoszöld pólót viselt. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotón a férfi:

Kiemelt kép: Az eltűnt lány – Forrás: police.hu