Nagy erőkkel keresnek a budapesti rendőrök egy 32 éves férfit, aki egy kórházból tűnt el május 30-án.

Kórházból tűnt el

A police.hu oldalán közzétett közleményükben azt írják, a Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Békéssy Dániel ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves férfi 2023. május 30-án 19 óra körül egy 8. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.  A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Békéssy Dániel körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke, vörös hajú. Eltűnésekor szürke rövidnadrágot és világoszöld pólót viselt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotón a férfi:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Békéssy Dániel tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Eltűnt anya és lánya

Amint azt a Kékvillogó is megírta Budapest 7. kerületéből tűnt el egy 6 éves kislány még április végén. Az apa elmondása szerint a felesége az óvodából vitte el a gyermeket, ám azóta egyikőjükről sem tud semmit sem.

Az oviból vitte el

A rendőrség korábban közzétette a kislány fotóját, valamint személyleírását, a A BRFK pedig később megosztotta az anya fotóját is, valamint azt írták a lakosság segítségét kérik az anya elfogása érdekében, akit kiskorú veszélyeztetése miatt keresnek. A 37 Lukács Rolandné, születési nevén Dínó Zsanett április 28-án, délután elment a kislányáért az óvodába, azt követően pedig nyomtalanul eltűntek, az apa nem tudja őket elérni.

A kislány személyleírása

Lukács Letícia körülbelül 148 cm magas, vállig érő göndör barna haja van, a szeme színe is barna, közölte a hatóság.  A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotón a kislány:

Fotón az anya:

Kiemelt kép: Az eltűnt férfi – Forrás: police.hu