Molnár Gusztávot végleg elhagyta a felesége. Erről Fazekas Vivien maga számolt be a közösségi oldalán, azonban a pontos okokat nem akarta kifejteni.

Vége

“Kedves Mindenki! Köszönöm a kedves szavakat, az elismerő, elfogadó üzeneteket! Jól esik, hogy mellettem vagytok, támogattok! Itt szeretném röviden lenyilatkozni, hogy Gusztávval a házasságunknak vége szakadt! Nem szeretném megmagyarázni a miérteket, kérek mindenkit ezt tartsa tiszteletben! Az én lelkiismeretem teljes mértékig tiszta!” – olvasható Vivien Instagram-bejegyzésében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elvonóra ment

Ahogyan arról korábban a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Molnár Gusztáv és a felesége kapcsolata megromlott, a színész ugyanis súlyos alkoholproblémákkal küzd, ami miatt elvonoróa is ment.

Ez is érdekelhet:

Lemondott fia láthatásáról Molnár Gusztáv, az RTL sztárja egy ideje már egyáltalán nem tartja a kapcsolatot kisfiával

Ígéretet tett

A feleségének azt az ígéretet tette, hogy le fog szokni, annak érdekében, hogy újra boldogan élhessenek, azonban Gusztáv alig néhány hét után otthagyta az intézményt.

Terrorizálta a feleségét

Gusztáv azonban az elvonón töltött idő alatt is terrorizálta a feleségét, erről Vivien beszélt a Borsnak. Mint mondta ” Az elmúlt hetekben iszonyú sok dolog zúdult rám a múlttal kapcsolatban. Azon gondolkodom, hogy mit kellett volna másként vagy jobban csinálnom ahhoz, hogy ne találjam magam abban a helyzetben, amiben most vagyok. Guszti beteg ember”

Telefonálás

A színész felesége szerint minden este beszélnie kellett férjével annak ürügyén, hogy céges ügyeket intéznek, holott az elvonón ez egyáltalán nem ajánlott.

Gyomorgörcs

“Elkezdett engem a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon” – részletezte a lapnak a nő.

Kapcsolódó:

Egy függőségben lévő embernek nem lehet segíteni, kifakadt Molnár Gusztáv terrorizált felesége

Kisfia a fontosabb

“Én egy iskolakezdés előtt álló kisfiú édesanyja vagyok, nekem muszáj rá és magamra koncentrálnom. Szerencsére csodálatos családom és barátaim vannak, akik itt állnak mellettem és mindenben segítenek” – vallott a prioritásokról Vivien, aki friss posztjában tudatta, a házasságának vége. A pontos okokat nem részletezte, de minden bizonnyal az utóbbi néhány hét volt a pont arra a bizonyos i-re. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv – Forrás RTL Klub