Három ember megsérült, amikor szalagkorlátnak ütközött egy autó az M5-ös autópálya határ felé vezető oldalán Szeged közelében csütörtök délután, a sztráda érintett szakaszát lezárták – közölte honlapján a rendőrség. Nem ez volt azonban az egyetlen baleset a mai napon, ugyanis a 61-es főúton elütöttek egy gyalogost, aki a helyszínen meghalt.

Szalagkorlátnak ütközött

Egy személyautó ütközött szalagkorlátnak valamivel 3 óra után az M5-ös autópálya 164-es kilométerénél Röszke irányába, Szeged közelében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Többen megsérültek

Az elsődleges információk szerint a balesetben hárman megsérültek. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszát lezárták.

Itt történt a baleset:

Pincehelyen egy gyalogos meghalt

Egy 30 éves pincehelyi nő közlekedett személygépkocsival a Kossuth utcában Tamási irányából Tolnanémedi irányába. A Garay utcai útkereszteződésnél eddig ismeretlen okból elütött egy, a kijelölt gyalogátkelő helyen gyalogosan közlekedő 62 éves szintén pincehelyi nőt, aki a baleset során olyan súlyosan megsérült, hogy az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

FRISS!

Ezért volt a hatalmas dugó a Margit hídnál, teherautó kapta oldalba a fonódó villamost

Fotó a helyszínről:

Terelték a forgalmat

A helyszíni szemle ideje alatt 12 óra 15 perctől teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat a környező utcákba terelték. A helyszínelés 15 óra 40 perckor véget ért, a forgalom újra zavartalan. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel:

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu