Életet mentettek a tatai rendőrök: az egyenruhásokat egy fiatal nőhöz riasztották, aki aki elszökött otthonról és kárt akart tenni magában. A rendőrök gyors, szakszerű ellátásának köszönhetően sikerült megmenteni a nő életét.

Elszökött otthonról

A rendőrök 2021. január 3-án délután kaptak bejelentést arról, hogy egy fiatal nő elszökött otthonról és kárt akart tenni magában.

Az Öreg-tóhoz ment

A helyszínre siető rendőrök megkezdték a nő felkutatását, de menet közben érkezetet az új információ, miszerint a nő az Öreg-tó partján tartózkodhat. A kiérkező egyenruhások meg is találták a nőt az Ördög sziklán, súlyosan megsérülve.

Itt találtak rá a nőre

Ellátták a sérültet

A rendőrök azonnal megkezdték a sérült nő ellátását: a Police Medic képesítéssel bíró Németh Róbert főtörzsőrmester, Geiling György főtörzsőrmester, illetve Mentés-Juhász Viktória őrmester szakszerűen ellátták a nőt.

Ez is érdekelhet

Nyomókötést használtak

A nő sérüléseinek ellátása céljából nyomókötést használtak, a kihűlés megakadályozására pedig izolációs fóliába takarták, és vele maradtak, amíg a mentőcsapatok meg nem érkeztek.

Ez is érdekelhet

Kórházba vitték

A nő életét a gyors és szakszerű hatósági segítségnek köszönhetően sikerült megmenteni, állapotát stabilizálták, majd a mentők kórházba szállították.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Öreg-tó – Forrás: BudaPestkörnyéke