Egy 78 éves férfi holttestét találták meg hétfő reggel Budapesten, a 3. kerületben. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni, csak a halál beálltát állapították meg.

Holttestet találtak Óbudán

Egy férfi holttestet találtak Budapesten,  a 3. kerületben. A 24.hu azt írja, a 78 éves férfi az egyik Hévízi úton található padon lett rosszul, és a kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni rajta.

Nem történt bűncselekmény

A hírportál megkereste a BRFK sajtóügyeletét is az ügyben, ahol azt a választ kapták, hogy kizárták a bűncselekmény gyanúját.

Horror újév első napján

Január 1-jén, szintén Óbudáról érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, hogy egy 79 éves asszonyt találtak holtan.

Idegenkezűséget állapítottak meg a rendőrök

A helyszínelés során a nyomozók idegenkezűségre utaló jeleket találtak, ezért emberölés gyanújával rendeltek el nyomozást.

Saját lánya lehetett a tettes

A nyomozók a bűncselekménnyel kapcsolatban előállították a 79 éves asszony lányát. A 61 éves gyanúsított egy háztartásban élt együtt az édesanyjával.

Tragédia a 17. kerületben

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra december 20-án 19 óra 26 perckor egy férfi tett bejelentést, hogy egy 17. kerületi családi házban holtan találta nagymamáját. Emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Anyja és fia halt meg

A rendőrök a helyszínen két holttestet találtak, a házban lakó nagymamát és annak fiát. A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást; a nyomozók megkezdték a tényállás tisztázását.

Saját fia ölte meg

A rendőrség később közölte, hogy a családi házban lakó 91 éves asszonyt saját fia ölte meg egy engedéllyel tartott vadászpuskával, amivel utána saját életét is kioltotta.

Kiemelt kép: illusztráció