Lakosság segítségét kérik a szegedi rendőrök egy tolvaj felkutatásában. Az elkövető ugyanis egy szegedi gyógyszertárból lopott el különböző termékeket.

Keresik a férfit

A szegedi rendőrök jelentése szerint nyomozást folytatnak az egyenruhások egy ismeretlen tolvajjal szemben, aki a járvány harmadik hullámának az idején tárazott be gyógyszerekből egy szegedi gyógyszertárban, csak éppen a gyógykészítményekért elfelejtett fizetni. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Szegedről lopott a tolvaj

Ellopta a gyógyszereket

A nyomozás adatai szerint a 40-45 év körüli férfi 2021. március 4-én, 14 óra körül ment be a szegedi gyógyszertárba, ahol különféle gyógykészítményeket lopott el, majd távozott a helyszínről.

Felvételek készültek róla

A gyógyszertolvajnak azonban nem volt szerencséje, mert az üzlet biztonsági kamerái lekapták a férfit. A felvételek alapján egy 40-45 év körüli, köpcös testalkatú férfit keresnek a rendőrök, akinek a haja oldalt és hátul fel van nyírva.

Őt keresik a rendőrök

Fotó: Police.hu

A lakosság segítségét kérik

A szegedi rendőrök kérik, hogy aki a fotókon látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, valamint a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Korábban egy rabló lopott pisztáciát

Két bolti rablás miatt kellett felelnie annak a 35 éves salgótarjáni nőnek, akit a rendőrök 10 percen belül elfogtak a rablásai után. Mivel a nő a lopás után dulakodni kezdett az egyik eladóval, az ellopott áruk kiestek a kezéből, így végül csak három tábla csokival sikerült távoznia a helyszínről.

Két boltot is kirabolt

A salgótarjáni nő először egy dohányboltból lopott el három doboz cigit, majd ment tovább a következő helyszínre, egy vegyesbolthoz. Itt már egy komplett bevásárlást tartott a nő: egy csomag pisztáciát, habrolót, édességeket, egy rántott húsos szendvicset és öt sajtos kiflit vett magához, majd fizetés nélkül távozott az üzletből.

Letartóztatták

Amikor a nő távozni akart a vegyesboltból, a tulaj utánament, és dulakodni kezdtek. Ekkor kiestek a nő kezéből a lopott termékek, így a tolvaj csak három tábla csokival tudott eliszkolni. Ugyanakkor a menekülése nem tartott sokáig, mivel a rendőrök a bejelentést követő 10 percen belül elfogták a tettest. Ezután a nő ügye az ügyészségre került, majd a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a nő letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tolvaj – Forrás: Police.hu