Baleset történt Budapest 2. kerületében, miután egy autós nekiütközött egy villanyoszlopnak. A balesethez a műszaki mentés céljából fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

Balesetezett

Szombat este Budapest 2. kerületében, a Budakeszi úton egy villanyoszlopnak csapódott egy autó, azt kidöntötte, majd az árokba hajtott a sofőr. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Budakeszi úton történt a baleset

Átment a másik oldalra

Helyszíni tudósítónk úgy tudja, hogy a balesetező sofőr a Kuruclesi út felől érkezett, majd áthajtott a másik oldalra, kidöntötte az oszlopot, és az árokba csapódott. A helyszínre a fővárosi tűzoltók érkeztek műszaki mentés céljából.

Itt történt a baleset

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Árokba hajtott az autóval

Fotó: Gombkötő Krisztián

Gyorsan jött

A baleset azért is következhetett be, mert a sofőr nem megfelelő sebességet választott, gyorsan hajtott, és egy jobb kanyarban kisodródott a járművével.

Oldalára borult a kocsi

Fotó: Gombkötő Krisztián

Fiatal srác vezetett

Az autót egy fiatal fiú vezette, akinek viszont szerencséje volt, ugyanis a balesetben nem sérült meg. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a hatóságok, akik mindkét irányból lezárták a forgalmat.

Elszállíttatták az autót

Fotó: Gombkötő Krisztián

Sikerült a mentés

A balesetező autót a Fővárosi Katasztrófavedelmi Igazgatóság darus autómentője bányászta ki az árokból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A balesetező jármű – Forrás: Gombkötő Krisztián