Az ítélőtábla a döntéssel helybenhagyta az első fokon eljáró Győri Törvényszék határozatát. A bíróság végleges hatállyal eltiltotta a férfit minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött emberrel kerülne kapcsolatba. A férfi legkorábban 25 év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

Rokoni kapcsolat

A férfi nagybátyja, és egyben nevelőapja is volt a 2004 februárjában született lánynak. A soproni ingatlanban velük élt a lány édesanyjának korábbi kapcsolatából született két kiskorú gyermeke is.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Terhes lett tőle a lány

A férfi 2018 szeptemberében erőszakkal, nemi vágyainak kielégítésére kényszerítette a tizennégy éves lányt, aki nem mert beszélni a vele történtekről, mert a férfi veréssel fenyegette. A lány ugyanakkor teherbe esett, amit megszakítottak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Másodszor is teherbe esett

A férfi ezután is többször fenyegette és bántalmazta nevelt lányát, 2018 decemberében és 2019 júliusában legalább öt alkalommal szintén erőszakkal kényszerítette vágyai kielégítésére. A lány ismét teherbe esett, amit szintén megszakítottak.

Életfogytiglanra ítélik

A lány és az édesanyja akkor jelentették fel a férfit, amikor egy másik ügyben kiszabott szabadságvesztés büntetését tölteni kezdte. Az első fokon eljáró Győri Törvényszék megállapította, hogy a férfi cselekménye személy elleni erőszakos bűncselekménynek minősül. Ilyen jellegű bűncselekmény miatt 2014 decemberében és 2019 júniusában már elítélték.

Kötelező az ítélet

A törvény értelmében erőszakos többszörös visszaesőnek minősül, ezért az újabb súlyos bűncselekményért kötelező vele szemben az életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabása. A Győri Ítélőtábla helybenhagyó ítéletének indoklása szerint a férfi bűnös, kiszabott büntetése pedig törvényes.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció