Fának rohant egy autó a kunmadarasi reptér közelében, egy ember meghalt, a dabasi elkerülőn két autó ütközött. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Autók ütközését követően egy embert a mentők emeltek ki Dabasnál

2020.10.29. 20:49 Összeütközött két személyautó Dabason, a Szent János úton. Az egyik gépkocsi az árokba csapódott, egyik utasát a dabasi hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki a járműből. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Két gépkocsi csattant Sümegnél a 84-es főúton

2020.10.29. 20:07 Összeütközött két személyautó a 84-es főúton, Sümeg térségében. A balesethez a város önkormányzati tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították az egyik járművet. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett, egy sávon halad a forgalom.

Árokba sodródott egy autó Nyírmada és Rohod között

2020.10.29. 20:01 Árokba csapódott egy személyautó a Nyírmada és Rohod közötti útszakaszon. A balesethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. A helyszínre mentők is érkeztek.

Személyautó rohant trélernek Székesfehérvár és Aba között

2020.10.29. 19:32 Összeütközött egy személyautó és egy autószállító tehergépkocsi a 63-as főúton, Székesfehérvár térségében. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik a műszaki mentési munkálatok keretein belül áramtalanították a járműveket. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Kamion csapódott az árokba az 51-es főúton

2020.10.29. 18:20 Árokba hajtott egy rakomány nélküli kamion az 51-es főúton, Dunaharasztinál. A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Nyírbátor és Máriapócs között két autó és egy traktor rohant egymásba

2020.10.29. 17:40 Összeütközött két személyautó Nyírbátorban, a Pócsi utcában. A baleset következtében az egyik autó egy traktor vontatmányának ütközött. Az esethez a nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították az autókat. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Személyautó és kisbusz csattant Dunakeszin

2020.10.29. 17:31 Kisbusz és személyautó ütközött össze Dunakeszin, a Rákóczi út és a Báthory István utca kereszteződésében. A fóti önkéntes tűzoltók áramtalanítják az egyik járművet. A helyszínre kiértek a fővárosi hivatásos tűzoltók is. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Autók ütköztek Kőszegnél is

2020.10.29. 17:31 A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. október 29-én 16 óra 53 perckor két személygépkocsi ütközött össze a 87-es számú főúton, Kőszeg térségében. Az elsődleges információ alapján a balesetben két személy szenvedett sérülést. A helyszínelés és a műszaki mentés idején az érintett útszakaszon 17 órától félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

Két autó ütközött Vác és Verőce között

2020.10.29. 15:45 Egymásba szaladt két személyautó a 12-es főút 1-es kilométerénél, Vác térségében, Verőce felé. Az ütközés következtében az egyik jármű kigyulladt, amit a tűzoltók kiérkezése előtt porral oltóval eloltottak. A váci hivatásos tűzoltók az egyik járművet áramtalanították. A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták. Helyszíni információ szerint egy sérültet vittek kórházba.

Halálos baleset Berekfürdő és Kunmadaras között

2020.10.29. 16:22 Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. október 29-én 15 óra 20 perc körül a 3401-es számú út 14. kilométerszelvényében Kunmadaras és Berekfürdő között. A rendelkezésre álló adatok szerint egy abádszalóki lakos személygépkocsival közlekedett Kunmadarasról Berekfürdő irányába, amikor egy útkanyarulatban elveszítette uralmát járműve irányítása felett, a jobb oldali útpadkának ütközött, majd onnan a bal oldali útárokba hajtott, és egy fának ütközve állt meg. A gépjárművezető a baleset következtében az életét vesztette. A jelenlegi információk szerint a gépjárműben – a sofőrön kívül – ketten utaztak, az egyik utas – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett. A baleset helyszínelése félpályás útlezárás mellett történik, a forgalom egyenlőre zavartalanul halad, azonban a műszaki mentés idején a közlekedés több időt vehet igénybe.

Tardosnál teljes útzár egy árokba sodródott autó miatt

2020.10.29. 14:57 Lesodródott az útról egy személyautó a Komárom-Esztergom megyei Tardos térségében, az Agostyán és Tarján közötti 1128-as úton. A balesethez a tatabányai hivatásos, a tardosi és a vértestolnai önkéntes tűzoltók vonultak ki. A mentés idejére az utat lezárták.

Árokba borult egy furgon Hegyesd térségében

2020.10.29. 14:06 Letért az úttestről, és az árokban az oldalára borult egy kisteherautó a 77-es főúton, Hegyesd térségében. A balesethez a tapolcai önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Kamion rakománya borult az útra Miskolc mellett

2020.10.29. 12:23 Egy kamion rakománya borult a 306-os főútra Miskolcon, a Repülőtéri úton, s akadályozza a forgalmat. A város hivatásos tűzoltói daru segítségével távolítják el az akadályt a főútról, ahol a beavatkozás idején egy sávon halad a forgalom.

Furgonnal ütközött egy autó a budaörsi légimentő bázisnál

2020.10.29. 11:14 Két személyautó ütközött össze Budaörsön, a Légimentő utcában, az M1-es autópálya felhajtója közelében. A balesethez a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre mentőt is kértek.

Négyes ráfutásos baleset Sajószentpéter határában

2020.10.29. 10:03 Négy személyautó futott egymásba a 26-os főúton, Sajószentpéter határában, a Miskolc felé vezető szakaszon. A kazincbarcikai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon a fél útpályát lezárták.

Furgon és autók szaladtak egymásba Nyírtelek térségében

2020.10.29. 09:14 Összeütközött két személyautó és egy kistehergépkocsi a 38-as főúton, Nyírtelek és Varjúlapos között. A baleset következtében az egyik jármű az árokba borult. Az esethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a két személygépkocsit. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Sunshine FM

Villamos, dobozos furgon és két autó ütközött a 9. kerületben

2020.10.29. 09:05 Villamossal ütközött össze egy furgon, majd két személyautónak csapódott Budapest 9. kerületében, a Mester utca és a Haller utca kereszteződése előtt. A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók riasztották. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Gombkötő Krisztián

Fának rohant és beszorult egy autós Hajdúszovát és Ebes között

2020.10.29. 07:27 Árokba hajtott és fának csapódott egy személyautó a Debrecen és Hajdúszovát közötti úton, Ebes közelében. Egy ember beszorult a járműbe. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző debreceni hivatásos tűzoltók. Az egység áramtalanította a gépkocsit. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Fotó: Haon.hu

Jogosítvány nélkül, lejárt műszakival motorozó férfi balesetezett Zala megyében

2020.10.29. 06:45 Motorkerékpárral közlekedett egy 31 éves szentpéterúri férfi 2020. október 28-án 9 óra 55 perckor a 7363-as számú úton Búcsúszentlászló felől Pölöske irányába. Egy egyenes útszakaszon haladva figyelmetlensége miatt nekiütközött az előtte fékező, megállni szándékozó személyautó hátuljának, majd elesett. A baleset során a motorkerékpár vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A balesetet követő rendőri intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a férfi a motor vezetésére jogosító engedéllyel nem rendelkezett, és a jármű műszaki érvényessége is lejárt. Az eset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Fotó: Zala MRFK

Vadat gázolt és korlátnak vágódott egy autó Ceglédnél

2020.10.29. 00:31 Elgázolt egy vadat és szalagkorlátnak hajtott egy személyautó az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, a ceglédi lehajtó előtt. A járműben négyen ültek, ők ki tudtak szállni. Műszaki mentés céljából a ceglédi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egység áramtalanította a gépkocsit. Az autóút mindkét oldalán a rendőrség irányítja a forgalmat.

Kiemelt kép: InfoKarcag