A ValóVilág 8 egykori szereplője, Csodó Lóránd élete legnehezebb időszakát éli át, ugyanis szerelme, Dóri olyan súlyos autóbalesetet szenvedett a múlt hét végén, hogy azóta is kómában van. Az orvosok szerint szinte semmi esély arra, hogy valaha is felépüljön.

Árokba csúszott az autó

A 21 éves lány az édesanyjával, a mamájával és a nevelőapjával a temetőből jött, virágot vittek a rokonaik sírjához a múlt hét végén. A kocsiból még írt egy sms-t szerelmének. Pár perccel később az autó, eddig tisztázatlan körülmények között, megcsúszott, majd az árokba zuhantak Pest megyében, az M4-es autóút vecsési elkerülőjén.

Nem volt bekötve

Bár a sofőr nem hajtott gyorsan, Lóri szerint körülbelül 65 kilométeres sebességgel mentek, Dóri, aki hátul utazott, nem volt bekötve, így szinte esélye sem volt megúszni a balesetet.

EZ IS ÉRDEKELHET! Fának csapódott egy autó Ebes közelében, jogosítvány nélküli motoros sérült súlyosan Zalában

15 percig nem tudták újraindítani a szívét

„Eltört négy csigolyája, a helyszínen megállt a szíve. Tizenöt percig nem élt, de sikerült újraéleszteni, ám az agya nem kapott oxigént” – mondta Lóri a Blikknek.

„Agyhalott állapotban van”

„A mentősök kitartóan küzdöttek az életéért, végül újra dobogott a szíve. A kórházban kiderült, hogy az agyi funkciók megszűntek. Csúnyán hangzik, de Dóri agyhalott állapotban van, és az orvosok szerint szinte semmilyen esély sincs arra, hogy valaha felépül. Ha a szervezete küzd, és életben marad, akkor is vegetatív állapotban marad, soha nem lesz már ugyanaz az ember, mint korábban. Nem tud majd beszélni, járni, még a kanalat sem tudja majd megfogni, hogy egyen” –mesélte megtörten az egykori villalakó.

Két hete költöztek össze

Lóri és a fiatal lány családja is összetört. A szerelmespárnak nagy tervei voltak. Január óta alkotnak egy párt, két hete kivették első közös albérletüket, gyermeket terveztek és közös jövőt, amely most egy pillanat alatt szertefoszlott.

EZ IS ÉRDEKELHET! Megúszta a börtönt az anya, aki egy patak mellett hagyta meghalni újszülött csecsemőjét

Nemsokára lesz Dóri születésnapja

„November 9-én lenne Dóri születésnapja, de nem tudjuk, megéri-e egyáltalán. Reménykedünk, hiszünk abban, hogy visszatér hozzánk, hogy újra ránk mosolyog. Szeretnénk valamilyen alternatívát keresni, ha bárki tud olyan orvost, kórházat vagy kezelést, ahol reményt adnak a gyógyulásra, azért nagyon hálásak lennénk” – mondta az RTL egykori sztárja.

Minden nap bemegy a kórházba

Lóri mindennap rövid időre bemehet szerelméhez, beszél hozzá, fogja a kezét, s míg látja a kedvesét, reméli, hogy ez a rémálom egyszer csak véget ér.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne – Forrás: Facebook/Balestinfo