M. Gabriella tavaly áprilisban szülte meg, majd hagyta magára újszülött csecsemőjét egy patak melletti füves területen Gödöllő-Máriabesnyőn.

Egy járókelő talált rá a gyermekre

Csak a csodának köszönhető, hogy a gyermek életben maradt, ugyanis egy járókelő még időben rátalált, így sikerült megmenteni az életét.

Nevelőszülőkhöz került

A Péter névre keresztelt kisfiú nevelőszülőkhöz került, vér szerinti anyja szeretné tartani vele a kapcsolatot.

Beismerő vallomást tett

M. Gabriella az előkészítő ülésén tett beismerő vallomást, ahol elismerte, hogy hibázott, hozzátette, hogy nem így akarta csinálni. Állítása szerint segítségért ment haza és szándékában állt visszamenni, de hirtelen sokkos állapotba került, felakarta nevelni a kicsit, de bepánikolt. “Tisztességgel felnevelném, ha lenne még egy esélyem” – tette hozzá.

A tárgyaláshoz való jogáról a nő lemondott.

Egy kínai férfi az apa

Bors megírta, hogy a gyermek apja egy idősebb kínai férfi, akivel Gabriella egy tésztagyárban ismerkedett meg és lefeküdtek egymással.

Titkolta a terhességét

Gabriella a terhességét titkolta, orvoshoz nem járt és semmilyen módon nem is készült a gyermek felnevelésére. Állítása szerint csak az utolsó héten szembesült azzal, hogy várandós, annak ellenére, hogy hízott és a menstruációja is rendszertelen volt, de nem foglalkozott a jelekkel.

Betegen született a gyermek

A kisfiú koraszülöttként, méhen belüli sorvadással született, ha nem találnak rá, 1-2 órán belül meghalt volna – írja a Bors.

Tudta, hogy meghal a gyermek

“Azt tudtam, ha nem megyek vissza akkor megfog halni. Tisztában vagyok azzal, hogy rossz döntést hoztam, de nem szeretnék lemondani róla, szeretném vele tartani a kapcsolatot” – mondta a tárgyaláson a nő.

Megúszta a börtönt

M. Gabriella hónapokat töltött előzetesben, ám a tegnapi tárgyalására már otthonából érkezett. A börtönbüntetést megúszta, két év felfüggesztettre ítélték, de a szülői felügyeleti jogát megszüntették. Az ügyészség fellebbezett az ítélet ellen.

Kiemelt kép: Illusztráció