Ózdon versenyző autók miatt hunyt el egy szabályosan áthaladó gyalogos, Bábolna és Ács között halálra gázoltak egy biciklist. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Szalagkorlátnak ütközött egy autó Ceglédnél

2020.10.29. 00:31 Elgázolt egy vadat és szalagkorlátnak hajtott egy személyautó az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, a ceglédi lehajtó előtt. A járműben négyen ültek, ők ki tudtak szállni. Műszaki mentés céljából a ceglédi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egység áramtalanította a gépkocsit. Az autóút mindkét oldalán a rendőrség irányítja a forgalmat.

Halálra gázolt egy gyalogost egy másik gépkocsival versenyző autós Ózdon

2020:10.28 21:49 Egy autó sofőrje gyalogost ütött el 2020. október 28-án 20 óra 15 perckor Ózdon, a Munkás úton. Az elsődleges adatok szerint egy 19 éves farkaslyuki fiatalember autójával elütött egy zebrán áthaladó gyalogost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen, a szakszerű beavatkozás ellenére az életét veszítette. Az Agria TV információi szerint két gépkocsi versenyzett egymással a településen, eközben ütötte el egyikük a kijelölt gyalogátkelőhelyen áthaladó gyalogost.

Elhunyt egy kerékpáros, akit egy autó ütött el Bábolnánál

2020.10.28. 18:46 Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Bábolna lakott területén kívül, a 8151-es úton 2020. október 28-án 17 óra 4 perc körüli időben. A rendelkezésre álló adatok alapján egy tiszaföldvári lakos személygépkocsival egy, az út jobb oldalán kerékpárt toló gyalogost ütött el, aki Bábolna irányából Ács felé közlekedett. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a helyszínelés idejére az utat lezárták.

Fotó: Police.hu

Árokba hajtott egy autó Biatorbágynál

2020.10.28. 18:26 Árokba hajtott egy személyautó Biatorbágy határában, az Etyek felé vezető úton. A törökbálinti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították.

Ütközés után villamosnak vágódott egy autó Pesterzsébeten

2020.10.28. 18:21 Két személyautó ütközött össze Budapest, XX. kerületében, a Török Flóris utcában, a Wesselényi utca közelében. Az egyik jármű egy villamosnak is nekicsapódott. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre mentőt is kértek. Az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták.

Két gépkocsi rohant egymásba Szegeden

2020.10.28. 17:47 Összeütközött két személyautó Szegeden, a József Attila sugárút és a Budapesti körút kereszteződésénél. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is.

Karambol Angyalföldön, pótolják a villamosokat

2020.10.28. 16:37 Két személyautó ütközött össze Budapest XIII. kerületében, a Lehel úton, az Aba utca közelében. A járművek a villamossíneken vannak, a balesetnél forgalmi akadály alakult ki. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik.

Elütöttek egy kerékpárost Szécsény és Őrhalom között

2020.10.28. 15:46 Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi ütött el egy kerékpárost 2020. október 28-án 15 óra 30 perckor a 22-es számú főút 39-es kilométerszelvényében. A balesetben a biciklis megsérült. A baleset helyszínelése félpályás útlezárás és rendőri forgalomirányítás mellett folyamatban van.

Személyautók ütköztek Kajászó és Baracska között

2020.10.28. 15:09 Két személyautó ütközött össze Kajászó határában, a Vasút utcában. A váli önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Három autó rohant egymásba Szigetcsép főútján

2020.10.28. 13:40 Három személyautó ütközött össze Szigetcsépen, a Fő utca és a Majosi utca találkozásánál. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók egy járművet áramtalanítottak. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Dobozos furgon kanyarodott robogós elé a 9. kerületben

2020.10.28 12:10 Ételszállító Ford furgon és Jawa robogó ütközött a 9. kerületi Üllői úton, a Liliom utca sarkán. Az ételfutár a Nagyvárad tér felé haladva jobbra, a Liliom utcába szeretett volna kanyarodni, ehhez viszont kereszteznie kellett a külső sávot, amely a tömegközlekedésnek és a bicikliseknek van fenntartva. Itt érkezett a robogós, aki már nem tudott megállni és a furgon oldalának, illetve visszapillantó tükrének hajtott, majd elesett. A robogót kormányzó lányt a kiérkező mentők megvizsgálták, majd megfigyelésre kórházba szállították. A baleset nem okozott különösebb fennakadást, csak az állomáspótló M30-as buszoknak kellett a középső sávba húzódni.

Fotó: Gombkötő Krisztián

Autók ütköztek az M3-ason Galgahévíznél

2020.10.28 08:42 Két jármű ütközött 2020. október 28-án 8 óra 42 perc körül az M3 autópályán. A Budapest felé vezető oldalon történt közlekedési balesetben senki nem sérült meg. A járművek az útszakasz belső sávot foglalják, több kilométeres torlódás alakult ki. A rendőrök a helyszínelés és a mentési munkálatok előrehaladtával teszik szabaddá az érintett útszakaszt.

Koccanás után a tetejére borult egy Fiat Panda a Nagyvárad téren

2020.10.28. 07:57 Összeütközött két személygépkocsi, majd az egyik a tetejére borult Budapest VIII. kerületében, az Üllői út és az Orczy út találkozásánál, a Nagyvárad téren. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység felitatja az úttestre kifolyt olajszármazékokat.

Két gépkocsi ütközött Miskolcon, a Pláza mögött

2020.10.28. 07:40 Miskolcon, a Jókai Mór utcán a Szentpáli utcánál egymásba rohant két autó, valószínűleg az egyik áthajtott a piroson. Szemelyi sérülésről nincs információnk.

Fotó: Új Miskolcon láttam Facebook-csoport

Kiemelt kép: Agria TV