A feltételezett elkövető balesetet okozott egy robogóval, majd elfutott. A drogot viszont a motorban felejtette.

Kábítószer birtoklás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer birtoklása bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Balesetet okozott

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. szeptember 8-án 8 óra 15 perc körül Budapest 2. kerületében, a Tamara utcában egy robogóval balesetet okozott, majd elfutott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Ott felejtette

A helyszínelés során a rendőrök a motor ülése alatt három csomag, közel két kiló kábítószergyanús növényi anyagot találtak, írja a police.hu.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült, mutatjuk:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

Ő az!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet