A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 8. kerületben történt rablás ügyében, az eset során egy idős asszonyt támadtak meg.

Rablás történt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy idős nénit támadtak meg

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. augusztus 31-én 8 óra körül Budapest 8. kerületében, a Salétrom utcában egy idős nőtől elvették a pénztárcáját, benne iratokkal, pénzzel. A támadás során az asszony elesett, és súlyosan megsérült. A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelheti:

Robbanás volt egy debreceni benzinkúton, többen megsérültek

Az egyik elkövető

A másik elkövető

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

Budapesten egy férfi zaklatta az exét

Amint azt a Kékvillogó is megírta Budapesten egy férfi folyamatosan zaklatta, fenyegette és bántalmazta is a volt párját. Amint arról portálunk is beszámolt a Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 59 éves férfival szemben, aki nem tudta elfogadni, hogy a barátnője szakított vele, ezért rendszeresen felkereste és többször is bántalmazta, majd egy ilyen alkalommal életveszélyes sérüléseket okozott neki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

További részletek ebben a cikkben:

Képtelen volt feldolgozni a szakítást: ütötte-verte, a hajánál fogva a földön húzta és a folyamatosan fenyegette az exét ez a budapesti férfi

Kiemelt kép: Illusztráció