A Vas Megyei Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat, azzal a férfival szemben, aki 2021 novemberében, egy Vas megyei községben lévő családi házban meg akarta fojtani a feleségét.

3 milliót ajánlott

A vádirat szerint a férfi már 2021. október végén elhatározta, megöli a feleségét, ezért az ismerősének 3.000.000 forintot ajánlott fel, ha segít megölni a nőt. Az ismerős nem vette komolyan a férj ajánlatát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Előre eltervezte

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt a férfi 2021 novemberében az előre eltervezettek szerint a telefonját már kora délután kikapcsolta, majd a sértett házához ment gépkocsival – amelyet a háztól távolabb leállított –, a ház közelében elrejtőzött, várta a sértett érkezését.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Elkapta a nyakát

Amikor a nő az esti órákban megérkezett, a férfi hátulról elkapta a nyakát, őt a házba lökte. Közölte, hogy megdöglik, majd azért, hogy a sértett ne tudjon segítséget hívni, elvette a telefonját, a kezéről letépte a segélyhívásra is beprogramozott okos órát, és  ragasztószalaggal körbetekerte a nő fejét, összefogott csuklóit, később a lábait is.

Folyamatos fenyegetés

A mindvégig ellenálló, menekülni próbáló nőt azzal fenyegette, hogy megdöglik, illetve elássa őt, hogy senki ne találjon rá, miközben fojtogatta, orrát és száját a kezével betapasztotta, táskát húzott a fejére, illetve párnát szorított az arcára.

Utolsó ereje

A nő ellenállása az oxigénhiányos állapottól és a kimerültségtől egyre csökkent, a több mint fél órás küzdelmet reménytelennek érezte, elhagyta magát. Az asszony azonban utolsó erejét összeszedve kihasználta, hogy a férj rövid időre magára hagyta, a házból kimenekült, és a közelben lakó tanú segítségével értesítette a rendőrséget.

Elfogták

A férfi a helyszínről megszökött, elfogatóparancs kibocsátását követően sikerült elfogni. A Vas Megyei Főügyészség a letartóztatásban lévő vádlottal szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a vádlott sárvári férfi – Forrás: 112press