„Nagyon komor nap ez a mai. Baleseti helyszínelőinknek három halálos balesethez kellett kivonulniuk az elmúlt 24 órában” – olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság friss, Facebookon közzétett bejegyzésében.

Motoros halt meg

Tegnap nem sokkal 23 óra előtt a 13. kerületben történt az első tragédia, amikor egy motoros az elsődleges vizsgálatok alapján az Újpesti rakparton ráhajtott a gyalogosátkelőhely előtti forgalomlassító küszöbre és elveszítette az irányítást a motor felett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokáig küzdöttek az életéért

A motoros először az útpadkának, majd egymást követő öt gyalogosvédő oszlopnak ütközött. A mentők sokáig küzdöttek a sofőr életéért, azonban már nem tudták megmenteni; a 36 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A motoros mögött utazott egy 42 éves nő is, ő megsérült az esés során, mentők vitték kórházba.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Csepelen is tragédia történt

Majd következett a mai nap, a délelőtti balesetek két életet követeltek az utakon. A 21. kerületben, reggel 8 óra előtt a Csepeli úton, a Lámpás utcánál eddig tisztázatlan körülmények között egy autóbusz elütött egy kerékpárost, aki az elsődleges információk alapján az útkereszteződésben ütközött össze az busszal, majd biciklijével együtt a jármű alá került, erről itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk. A 21 éves fiatal férfi a helyszínen elhunyt.

Kapcsolódó:

Autóbusszal ütközött a fiatal kerékpáros, belehalt a balesetbe

Halálos baleset az M1-esen

Alig másfél órával később, fél 10-kor az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán ütközött össze két kamion. Itt a helyszíni információk szerint az egyik teherautó forgalmi okból lassított, mire a mögötte haladó kamion belecsapódott a vontatmányba.

Ki kellett vágni a kocsiból

A sofőr beszorult a vezetőfülkébe, a tűzoltók a 38 éves férfit már csak holtan tudták kivágni a roncsból, ennek részleteiről szintén itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk.

Kapcsolódó:

Úgy tűnik, hogy az M1-es ma is elesik, két kamion ütközött Zsámbéknál, az egyik sofőr meghalt

Ezt kéri a rendőrség

„Kérünk benneteket, hogy türelmesen vezessetek, főleg, hogy a hőségben a reakcióidőnk megnőhet, és ilyenkor jellemzően figyelmetlenebbek, sőt feszültebbek is vagyunk. Tartsatok pihenőt, ha elfáradtatok, hogy pihenten folytathassátok az utatokat, mert a tragédiához egy pillanatnyi figyelmetlenség is elegendő. Vigyázzatok magatokra és egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A csepeli tragédia helyszíne – Forrás: G.K.