Szörnyű tragédia történt hétfőn Kisteleken. Egy autós halálra gázolt egy 64 éves vak férfit, aki éppen a vakvezető kutyájával akart átkelni az úton. A férfi éppen munkába tartott, amikor megtörtént a tragédia.

Nem élte túl

Az elütött férfi nem halt meg a helyszínen, életveszélyes állapotban szállították kórházba, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét. Egy szemtanú elmondása szerint már túl volt a felezővonalon, amikor a kocsi elgázolta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nincs zebra

Kiderült, azon a szakaszon, ahol elütötték, nincs a közelben zebra. Sándor munkatársai a tragédiát követően egy szívalakú koszorút helyeztek el a kerítésen, így tisztelegve előtte.

Nem is fékezett

A Tények információi szerint a sofőr nem fékezett, nem is próbálta meg kikerülni a látássérült férfit. A kocsinak egyébként behorpadt a motorháza és pókhálósra tört a szélvédője is.

Esélye sem volt

„Egy esetkocsival érkeztünk a helyszínre, ahol bajtársaim egy súlyosan sérült férfit láttak el. Döntően koponya, mellkas, illetve felső végtagi sérüléseket szenvedett” – nyilatkozta az OMSZ szóvivője az eset kapcsán.

A Tények riportja itt nézhető vissza:

Csepelen egy kerékpárost gázoltak halálra

Amint azt a Kékvillogó is megírta Budapesten, a 21. kerületben, reggel 8 óra előtt a Csepeli úton, a Lámpás utcánál eddig tisztázatlan körülmények között egy autóbusz elütött egy kerékpárost, aki az elsődleges információk alapján az útkereszteződésben ütközött össze az busszal, majd biciklijével együtt a jármű alá került. A 21 éves fiatal férfi a helyszínen elhunyt.

Ez is érdekelhet:

Ez még a baleseti helyszínelőknek is sok volt: 24 óra alatt három halálos balesethez vonultak ki

Bács-Kiskunban is elütöttek egy biciklist

Szintén itt a Kékvillogó oldalán írtuk meg, hogy, halálos baleset történt Bács-Kiskun megyében, egy biciklist gázoltak el. A police.hu oldalán az eset kapcsán azt írták, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. július 27-én 19 óra 53 perc körül Kiskunhalas közigazgatási területén az 53-es számú főút és a 5412-es út kereszteződésében, ahol az elsődleges információink szerint egy kerékpáros és egy személyautó ütközött össze.

Egy ember meghalt

Az ütközés során egy 56 férfi éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tények videorészlet