Az anyja ölhette meg azt az újszülött csecsemőt, akinek holttestét március 20-án találták meg a rendőrök egy Szabolcs megyei település kukájában. A háromgyermekes asszony titokban szülte meg negyedik gyermekét, a szülés után olyan rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani.

Az anya ölhette meg csecsemőjét

Megölhette újszülött csecsemőjét egy édesanya a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszacsécsen. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Negyedi gyermekét szülte meg az asszony

A Kekvillogo.hu úgy tudja, március 20-án a hajnali órákban egy háromgyermekes anya világra hozta negyedik gyermekét.

Egy zacskóba rejtette a csecsemőt

A csecsemőt egy mélyhűtő zacskóba csomagolva dobta a kukába. A Kekvillogo.hu-nak az egyik helyi férfi azt mondta, az asszony a gyermek fejét is szétverte.

A kórházban derült ki, hogy szült

Nemsokkal szülése után az asszony vérezni kezdett, élettársa a mátészalkai kórházba vitte. Az orvosok megállapították, hogy nem a tiszacsécsei nő egy gyermeket hozott a világra.

A kukában találták meg a holttestet

Még aznap délelőtt a rendőrök ellepték Tiszacsécsét. A helyszínelők a kukában találták meg a brutális módon kivégzett csecsemőt.

Intenzív osztályon kezelték

Úgy tudjuk, az eltitkolt szülés után az asszonyt megműtötték, 2 napig intenzív osztályon volt. Március 25-én engedték haza.

Szabadlábon van az asszony

A nő a kórházi kezelése után visszatért Tiszacsécsére. A  Kékvillogo.hu-nak a helyiek felháborodottan mesélték, hogy az asszony a szörnyű tette óta úgy jár-kel a faluban, mintha mi sem történt volna. Többen úgy gondolják, hogy nem szabadlábon lenne a helye.

A rendőrség nyomoz

A kekvillogo.hu az ügyben megkereste a rendőrséget. „A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit. A folyamatban lévő nyomozás érdekeire tekintettel jelenleg nem áll módunkban bővebb tájékoztatást adni” – írták válaszukban. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Két éve Felsőzsolcán is hasonló eset történt

Csütörtökön írtunk arról, hogy elrettentő büntetést kaphat az a felsőzsolcai nő, aki különös kegyetlenséggel ölte meg csecsemőjét. A 26 éves asszony történetét ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: ebben a tiszacsécsei utcában történt a szörnyűség – Forrás: olvasói fotó