Augusztus 7-én reggel a salgótarjáni vasútvonal egyik pályaudvarán a melléképületről ismeretlen tettes ellopta az ereszcsatornát. Ő sem tudott igazán elmenekülni, hamar megfogták a rendőrök.

Salgótarjánban a helyszínen kapták el az eresztolvajt

A járőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves helyi lakost.

A sufniba pakolt

A férfi a bejelentést megelőzően a vasútállomáshoz tartozó használaton kívüli raktár épületéről 10 méter hosszúságban feszítette le az ereszcsatornát, amelyet az épület hátsó részére hordott. Azt tervezte, hogy később viszi el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Visszakerülhet a helyére az eresz

A rendőrök a férfit előállították, lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, a lebontott fém csatornát lefoglalták, és a sértett képviselőjének visszaadták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Debrecenben autóalkatrészeket akartak lopni

Egy 26 éves hajdúbagosi és egy 20 éves hosszúpályi férfi Debrecenben többször is megpróbálta ellopni parkoló autók katalizátorait illetve kerekeit.

Azért elég bénák voltak

A 4 alkalomból mindössze egyszer jártak sikerrel, ez esetben az Alkotmány utcában leszerelték egy személygépkocsi összes kerekét, amit magukkal is vittek. A zsákmánynak nem sokáig örülhettek, mivel a rendőrök hamar elkapták őket.

Már korábban is próbálkozott egy egyikőjük

Az eljárás során arra is fény derült, hogy az idősebbik férfi 2019 és 2020 nyarán ellopta két parkoló autó kerekeit, ezért neki lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is felelnie kell.

Július lepofátlanabb lopása

Dunaharasztiban a kert hátsó részében dolgozott az idős házaspár, amikor három besurranó tolvaj kinézte őket az utcáról. Látták, hogy otthon vannak és amikor nem figyeltek, besurranhatnak a házba. A hölgy másnap vette észre, hogy meglopták őket.

A teljes cikk az esetről, videón az elkövetők