Az úttest állapota is közrejátszhatott abban, hogy szerdán meghalt két ember a 4-es főúton, miután két kamion frontálisan ütközött. Mindkét jármű vezetője halálra égett az autójukban. Június eleje óta már 6 baleset történt ugyanazon a szakaszon, amelyben 7 ember halt meg.

Tragédia Szolnoknál

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, szerdán két kamion frontálisan ütközött Szolnoknál, a 4-es főúton. Mindkét autó kigyulladt, a sofőrök pedig halálra égtek saját járművükben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyakori itt a halálos baleset

Rövid időn belül a hatodik baleset történt ugyanazon az útszakaszon, amely a kommentelők szerint nem véletlen. A 4-es főúton történt halálos baleset a Szolnokot elkerülő szakaszon, a 95-ös kilométernél, a vasúti felüljárón történt. Többen haltak már itt meg idén.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a tragédia

Hárman haltak meg

Június elején halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 4. számú főút 92. kilométerénél. Egy kamion és egy kisbusz ütközött össze, a balesetben hárman életüket vesztették. Többen kizuhantak az ütközésnél a kisbuszból, több súlyos sérültet is kórházba szállítottak. A felüljárón akkor rövid időn belül ez már a harmadik baleset volt.

Meghalt a sofőr

Július 22-én szintén itt egy kistehergépkocsi és egy nyerges vontató ütközött össze. A baleset következtében a kistehergépkocsi utasa megsérült, a sofőr életét vesztette.

Kátyúba hajthatott

A szerdai baleset is a szemtanúk szerint a rossz útviszonyok miatt történt. Helyszíni beszámolók szerint kátyúba hajthatott a tragédia előtt az egyik sofőr, emiatt ütközhetett frontálisan a vele szemben haladó járművel.

Sokan gyászolják az áldozatokat

A két magyar sofőrt rengetegen gyászolják. Kollégáik, ismerőseik az interneten fejezik ki megdöbbenésüket. A legtöbb komment azonban azt a kérdést teszi fel, hogy hány embernek kell még ugyanott meghalnia ahhoz, hogy törtéjen is végre valami.

Megdobja az autót a kátyú

A gyászoló kollégák is azt írják, hogy az úton ugyanis két hatalmas kátyú van, az utat ismerő sofőrök szerint azok dobják meg úgy az autókat, hogy azok szinte átrepülnek a szemközti sávba.

Hol van az illetékes?

„Hol van az illetékes, aki felel ezért az útszakaszért? Aki vállalja, hogy két héten belül 5 halott van ugyanott? Ilyenkor nincs felelős, amikor ártatlan emberek halnak meg” – írta egy elkeseredett kommentelő.

„Fiatal volt”

„Mi sem tudjuk felfogni. Fiatal volt, előtte volt az élet. És jó sofőr volt” – írta az egyik áldozat ismerőse a Facebookon. „Felfoghatatlan. Megint egy jó gyerek ment el.” – így emlékszik vissza egy másik kollégája a tragikus sorsú kamionsofőrre.

„A szívem szakad meg”

„Én sem tudom felfogni. Két napja még telefonon beszéltem vele. Vasárnap jött volna hozzám masszázsra. Még mondtam is neki hogy nagyon vigyázzon magára és várom szeretettel. Egy olyan kis vidám srác volt, és öröm volt vele találkozni. A szívem szakad meg” – írta egy másik ismerős. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Kékvillogó.hu