Két kamion frontálisan összeütközött a 4-es úton Szolnoknál szerdán kora délután. Az első információk szerint a balesetben mindkét sofőr a helyszínen meghalt, az utat lezárták.

Lezárták az utat

A megyei rendőrök közleménye szerint a helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Szolnok irányába terelik.

Felüljáron történhetett

Az Útinform a honlapján azt írta: a baleset a 4-es út Szolnokot elkerülő szakaszán, a 95-ös kilométernél, a vasúti felüljárón történt. A forgalmat a 32-es úton Szolnokon át terelik el – tették hozzá.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Olvasónk felvétele

Térképen a baleset

Hasonló tragédia a 8-as úton is

Egy nyerges vontató, egy kisteherautó és két autó ütközött össze a 8-as főúton, egy ember a kórházba szállítás után meghalt. A karambol Karakó közelében történt a 111-es kilométerkőnél történ.

Egy biciklis is életét vesztette

A tragédia alig egy órával azután történt, hogy halára gázoltak egy kerékpárost Sárváron – írja a Blikk. További friss bűnügyi hírek ide kattintva.

20 év baleseti statisztikája

MTI statisztika

Ittasan nehéz vezetni

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott. A 69 éves férfi a Mezőkövesd és Bogács közötti úton az egyik útkanyarulatban elvesztette uralmát a járműve felett és az árokba hajtott, majd visszasodródott az úttestre. A könnyebben megsérült sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív lett.

Tegnap is sok sérült volt egy balesetben

Hat sérültje volt annak a balesetnek az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Füzesabonynál. Egy munkagép és két személyautó ütközött össze.