Szexuális erőszak miatt három hónappal meghosszabbították annak a sárkeresztúri férfinak a letartóztatását, akit azzal vádolnak, hogy február 14-én megpróbálta megerőszakolni a hétéves lányát, Valentinát. A férfi azonban továbbra sem ismeri be a bűnösségét, annak ellenére, hogy a gyermekek anyja látta, hogy mire készül R. Ferenc.

Nem vallott

Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője azt közölte, hogy R. Ferenc továbbra sem ismerte be a bűnösségét, és érdemi védekezést terjesztett elő – írja a 24.hu.

Fajtalankodni akart

Mint korábban megírtuk, a sárkeresztúri R. Ferenc a saját 7 éves kislányát akarta megerőszakolni a családi házukban úgy, hogy a szomszédos ágyon ott feküdt két másik gyermeke is. A pedofil férfit a gyermekek anyja, Anita buktatta le, aki épp hazaért a vásárlásból, és az ablakon benézve látta, hogy párja mire készül. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Névnapja volt

A hétéves Valentinát február 14-én, a névnapján akarta megerőszakolni a férfi, aki azt hitte, párja csak később fog hazaérkezni a bevásárlásból. Amikor a nő rajtakapta, R. Ferenc felpattant a biciklijére, majd elhajtott a helyszínről.

6 napig bujkált

A molesztálást követően a férfi rejtőzködött, majd hat nap után előkerült, és az egyik este visszament a családi házhoz. Ezután az élettársának köszönhetően szinte azonnal elfogták Ferencet a rendőrök, akik ezt követően kiderítették, hogy a férfinak már korábban is volt hasonló esete.

Nem beszélt magánéletéről

R. Ferenc nem igazán mesélt barátnőinek a magánéletéről, így még az élettársa, Anita sem tudott semmit a párjáról, csak azt, hogy ült már börtönben, de úgy tudta, hogy kábítószer miatt. Mint kiderült, a férfi nem drogok miatt volt börtönben, hanem azért, mert korábban az óvodáskorú kisöccsét is megpróbálta megerőszakolni – ezt Anita csak most tudta meg az eljárás során.

Börtönbe került

“Az öccse 6 éves lehetett, amikor Ferenc megpróbálta megerőszakolni. Ő még fiatalkorú volt, tettéért öt év börtönt kapott. Aznap a párommal a városba mentünk, ők pedig ketten maradtak otthon, ő hozta haza az öccsét az óvodából. Amikor hazaérünk, a párom rájuk nyitott, ő pedig az ablakon keresztül elmenekült, de elfogták” – mondta korábban a Borsnak R. Ferenc édesanyja, Katalin.

8 éve jöttek össze

Anita és Ferenc egyébként nyolc évvel ezelőtt ismerkedtek meg az interneten, azóta pedig három közös gyermekük is született. Valentina 7, Ferenc 6, míg Kristóf 4 éves.

Letartóztatták

Elfogását követően R. Ferencet letartóztatta a Székesfehérvári Járásbíróság. Ugyanakkor a férfi már ekkor is panasszal élt az intézkedés ellen, és tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Meghosszabbították a letartóztatását

A Fejér Megyei Főügyészség a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára és törvényi fenyegetettségére figyelemmel, továbbá a szökés, elrejtőzés, bűnismétlés, valamint a tanúk befolyásolása miatt arra tett indítványt, hogy hosszabbítsák meg a férfi letartóztatását. A nyomozási bíró helyben hagyta a vádhatóság indítványát, és három hónappal meghosszabbította a férfi letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: R. Ferenc Forrás: Police.hu