Sokan kezdték el keresni, azonban édesanyja jó hírrel szolgált. Állítólag a rendőrök találták meg.

Semmi baja nincs

„Hála Istennek a rendőrségen van Barbi épségben!” – írta ki péntek délután édesanyja Facebook-oldalára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A zsaruk bukkantak rá

Testvére a Borsnak azt mondta, biztos forrásból tudja, hogy a rendőrök megtalálták a fiatal énekesnőt, többet azonban nem kívánt elárulni, így sem a lány eltűnéséről, sem előkerüléséről nem beszélt többet. Ez a nyilatkozat azonban azt sugallja, hogy nem önszántából tűnt el.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt mondja a rendőrség

A 24.hu megkeresésére a rendőrség azt közölte, 2022. december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán barátja megfenyegette és arra kényszerítette, hogy vele vidékre menjen.

Bevitték a kapitányságra

A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót, ám az intézkedés közben a férfi is megjelent. Korábbi viselkedésével kapcsolatban azoban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a 7. Kerületi Rendőrkapitányságra. Elszámoltatása folyamatban van, Opitz Barbarát a rendőrök tanúként hallgatják ki.

Még verekedtek is barátjával

Barátja a Blikknek azt mondta, Alberttel már korábban is sokat veszekedtek. „Nagyon heves vitákat szoktak lefolytatni, többször szóba került a szakítás is. Úgy tudom, hogy Albert féltékenysége okozza a legtöbb problémát, aki már a szakítás hallatán olyan szinten kétségbeesik, hogy teljesen elveszíti a fejét. Ugyanakkor Barbi is sokszor bánt vele durván, még tettlegességig is elfajult a köztük lévő feszültség” – fogalmazott.

Erőszakos volt vele

„Folyamatosan erőszakosan viselkedett és állítólag késsel fenyegette, hogy levágja a haját és a torkára is tette a kést” – mondta az rtl.hu-nak Opitz Barbi édesanyja. Azt állította, hogy Barbi nem önszántából indult a barátjához vidékre. Szerinte a fiú összepakolta Barbi fontos gyógyszereit és személyes holmijait, majd hazavitte magával és zsarolni kezdte a lányt olyan képekkel és fotókkal, melyekkel már meggyűlt a baja korábban az énekesnőnek.

Ezt lehetett tudni

Péntek délután futótűzként terjedt a hír, hogy a fiatal énekesnő eltűnt. Családja azt is tudni vélte, hogy elrabolták. A legutolsó információ szerint elindult vonattal Kókára a barátjához, S. Alberthez, aki életveszélyesen megfenyegette.

Egyedül volt

A Szeretlek Magyaroszág portálnak testvére azt mondta még korábban, hogy péntek reggel Barbi barátnője hívta a családot, hogy aggódik, mert nem éri el Barbit. Az biztos, hogy Barbi egyedül volt a lakásában csütörtökön.

Baljós körülmények

Úgy tudják, hogy tegnap szakított a barátjával, aki hajnalban odament a fiatal nő lakásához, az ajtót valószínűleg betörte, majd megfenyegette barátnőjét. Azt is követelte tőle, hogy utazzon el hozzá Kókára. Azt nem tudni, hogy egyedül, vagy a volt baráttal távozott-e az énekesnő, de akkor nem tudták elérni.

Tegnap este még jelentkezett a Facebookon

Eltűnése azért is volt több mint meghökkentő, ugyanis publikus Facebook-oldalának tanúsága szerint csütörtök este jelentkezett be egy 15. kerületi plázában található teázóból. „Music teázás a legkisebb táncosunkkal, ő is odáig van a teámért! Ti kóstoltátok már? Melyik a kedvenc teátok? Írjátok meg komiban” – írta.

Pár éve futott be

A képek alapján azonban úgy tűnik, semmi baja nem volt az énekesnőnek, nem látszódik rajta semmiféle aggodalom vagy félelem, önfeledeten szórakozott. Többen már a kommentmezőben is jelezték, hogy eltűnt.

Pár éve futott be

Opitz Barbi a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese, 1999. november 30-án, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton születetet. Több énekversenyeen részt vett és kisebb fellépései is voltak, amikor 2016-ban jelentkezett az X-Faktorba.

Ezekben a műsorokban szerepelt

Opitz Barbi a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese, 1999. november 30-án, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton születetet. Több énekversenyeen részt vett és kisebb fellépései is voltak, amikor 2016-ban jelentkezett az X-Faktorba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt kép forrása: Instagram.)