Családtagjai kétségbeesetten keresik a nőt, azonban a rendőrség még nem adott ki körözést. Egy biztos: senki sem tudja, hol lehet most.

Riasztó jelek

„Ha valaki látta Opitz Barbit, a testvéremet azonnal értesítsetek! Tegnap óta nem lehet elérni, elindult vonattal Kókára a barátjához, S. Alberthez, aki életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette! Kérem, ha bárki bármit tud azonnal hívjon 06309982669 vagy írjon!” – olvasható egy olyan Facebook-csoportban, ahol eltűnt embereket keresnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Napok óta nem tudni róla semmit

A Blikk szerint a rendőrség egyelőre még nem keresi eltűntként az énekest, azonban a poszt szövege alapján úgy tűnik, hogy sajnos van ok az aggodalomra. A lap kereste mendzserét is, aki nem kívánt nyilatkozni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Édesanyja szerint lányát elrabolták

Legalábbis Facebook-posztja szerint. Testvére az egyik kommentben azt írta, hogy a telefonját is elvették tőle. Egy újabb posztban viszont valaki meghökkentő állítással rukkolt elő. egnap este láttam! Az Oktogonál!!! Rá is akartam köszöni! De sietett nagyon!”

Egyedül volt

A Szeretlek Magyaroszág portálnak testvére azt mondta, jelenleg nagyon keveset tudnak még. Péntek reggel Barbi barátnője hívta a családot, hogy aggódik, mert nem éri el Barbit. Az biztos, hogy Barbi egyedül volt a lakásában csütörtökön.

Baljós körülmények

Úgy tudják, hogy tegnap szakított a barátjával, aki hajnalban odament a fiatal nő lakásához, az ajtót valószínűleg betörte, majd megfenyegette barátnőjét. Azt is követelte tőle, hogy utazzon el hozzá Kókára. Azt nem tudni, hogy egyedül, vagy a volt baráttal távozott-e az énekesnő a lakásból, ám azóta elérhetelen. A család jelentette a rendőrségen az eltűnést, akik vizsgálatot indítottak.

Tegnap este még jelentkezett a Facebookon

Eltűnése azért is több mint meghökkentő, ugyanis publikus Facebook-oldalának tanúsága szerint csütörtök este jelentkezett be egy 15. kerületi plázában található teázóból. „Music teázás a legkisebb táncosunkkal, ő is odáig van a teámért! Ti kóstoltátok már? Melyik a kedvenc teátok? Írjátok meg komiban” – írta.

Látszólag minden rendben van

A képek alapján azonban úgy tűnik, semmi baja nem volt az énekesnőnek, nem látszódik rajta semmiféle aggodalom vagy félelem, önfeledeten szórakozott. Többen már a kommentmezőben is jelezték, hogy eltűnt. Kérdés persze, hogy ki élesítette a posztot.

Pár éve futott be

Opitz Barbi a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese, 1999. november 30-án, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton születetet. Több énekversenyeen részt vett és kisebb fellépései is voltak, amikor 2016-ban jelentkezett az X-Faktorba.

Édesanyja jelentkezett a jó hírrel

Péntek délután édesanyja azt közölte, hogy lánya épségben előkerült, s jelenleg a rendőrségen van. Azonban a részletek egyelőre nem tisztázottak, így azt sem tudni, miért nem lehetett elérni, vagy miért és miből gondolták azt, hogy barátja elrabolta.

Ezekben a műsorokban szerepelt

Úgy sikerült megnynernie a versenyt, hogy egyszer sem kellett párbajoznia. 2020-ban feltűnt az álarcos énekes című műsorban, ahol egy oroszlán jelemeze alatt rejtőzött el. Ugyancsak ebben az évben a Tv2 Sztárban sztár leszek című műsorában is szerepelt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez egyik legismertebb dala

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/TopbdLrBte0" title="OPITZ BARBI – Rumba | Official Music Video" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(Kiemelt képünk forrása az Instagram.)