Teljesen megvadult, emellett megbilincselt kézzel szeretett volna elmenekülni az intézményből. Hamarosan a bíróság előtt adhat magyarázatot arra, miért tombolt.

Új szakaszban az eljárás

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a 34 éves nő ellen az Ózdi Járásbíróságon – olvasható a vádhatóság pénteki tájékoztatásában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rejtélyes esés

A vádirat szerint az eset még 2022 júniusában történt, amikor egy nő egy ittas, továbbá kábítószer és fájdalomcsillapító fogyasztása miatt bódult állapotban lévő nő tisztázatlan körülmények között kizuhant egy ózdi társasházi lakás ablakán.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szerencsésen megúszta

A nő az alatta található előtetőre, onnan egy parkoló személygépkocsi szélvédőjére, majd végül a földre esett, miközben könnyű sérüléseket szenvedett. A történteket valaki bejelentette, majd rendőrök és mentők érkeztek a helyszínre.

Hirtelen támadt

Ellátása során teljesen zavartan viselkedett, nem szerette volna, ha kórházba szállítják, azonban élettársa sikeresen rá tudta venni őt az együttműködésre, így rendőri kísérettel elindultak a kórházba. Amikor a rendőr beszállt a mentőbe, a nő hirtelen pofon ütötte az egyenruhást, megragadva a ruháját, s eltépte az ingét.

Bilincsbe vert kézzel akart lelépni

Végül megbilincselte, majd kezeit hátrahelyezve szállították be őt a kórházba. A nő továbbra is összefüggéstelenül beszélt és zavartan viselkedett, majd adatai felvétele során – megbilincselt kézzel – megpróbált távozni az egészségügyi intézményből.

Majd rúgott

Miután a rendőrök visszakísérték a nőt és leültették egy székre, egyikük a karját fogva biztosította az ellátás folytatását, amikor az elkövető megpróbálta a rendőrt térden rúgni, aki azonban a rúgást karjával hárítani tudta.

Börtönbüntetést kérnek rá

A nyomozó ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, gyanúsítottként hallgatta ki és sikeresen indítványozta letartóztatását. Vádiratában a nyomozó ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság ítélje a jelenleg is letartóztatásban lévő nőt letöltendő börtönbüntetésre.

Előző nap a zsaruk elől menekült

További probléma, hogy a nő ellen már indult egy büntetőeljárás ugyanis a támadást megelőző napon az eltiltás hatálya alatt álló élettársa által vezetett gépkocsival a rendőri intézkedés elől elmenekültek, miközben egy útkanyarulatnál a gépkocsival annak eltúlzott sebessége miatt felborultak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A megtépett ruha

Mindez közelebbről

(Kiemelt képünk illusztráció.)