A budapesti, 13. kerületi rendőrök pont időben értek oda egy férfihez, aki a Margit hídról akart a Dunába ugrani. A férfit sikerült időben visszahúzniuk és a korláton belülre helyezniük.

Le akart ugrani

A budapesti, 13. kerületi járőröket  június 4-én, 22 óra körül riasztották, hogy valaki le akar ugrani a Margit hídról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Időben értek oda

Az egyenruhásoknak sikerült épp időben odaérniük a férfihoz, akit a korláton belülre húztak. Ezután a 32 éves budapesti lakost átadták a mentőknek, akik kórházba szállították a férfit.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Telefonhívással mentette meg édesanyját egy 5 éves kislány

Ahogy arról a Kékvillogó.hu hírportál is beszámolt, május 5-én egy 5 éves kislány hívta fel a segélyhívót azzal, hogy az édesanyja a konyhában fekszik a földön. A kis Elena a kora ellenére tökéletes leírást adott a történtekről, a mentők pedig el is indultak segíteni az édesanyjának.

Eszméletlenül feküdt a konyhában

Az ötéves Elena azt mondta a segélyhívón, hogy édesanyja a konyhában fekszik a földön, és alszik. A rendőrség bejegyzéséből az is kiderült, hogy Elena tökéletes pontossággal mondta el a segélykérése során, hogy mi történt, így azonnal tudtak is segíteni a családnak.

Sikeres volt a segélyhívás

A megvágott telefonhívásból kiderült, hogy Elena anyukája tényleg rosszul volt: a konyhában elvesztette az eszméletét. Ezt látva a kis Elena telefont ragadott és hívta a segélyhívót, ami végül sikeres volt, és a mentők el is indultak segíteni az édesanyjának.

Mutatjuk a telefonhívást

Meglátogatták Elenát

A segélyhívást követően nem sokkal, gyereknapon a rendőrök meglátogatták a hős Elenát és a családját. Az egyenruhások három ajándékcsomagot is összekészítettek: vittek meglepetéseket Elenának és a két testvérének is.

Egy hőssel találkoztak

“Bóna Gyula alezredes úrnak a Miskolci Hívásfogadó Központ vezetőjének megtiszteltetés volt átadni a csomagokat. Vele együtt izgultunk, hogy sikerül-e elnyerni a tetszésüket a játékokkal, de nem csalódtunk, minden apróságnak végtelenül örültek” – írja a rendőrség a bejegyzésben.

Együtt gyereknapoztak

A rendőrök nagyon boldogok voltak, hogy egy ilyen ügyes és talpraesett kislánnyal találkozhattak. Gyereknap alkalmából sok jót kívántak Elenának és a testvéreinek is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke