Végig üldözték a megyén

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt, vasárnap lopott el a férfi egy BMW-t, amelyben tulajdonosa benne hagyta a kulcsot. Ezután a rendőrök fél Nógrád megyén keresztül üldözték őt, de nem tudták elkapni. A lopott autóval száguldozó férfinak végül a Duna jelentette a végállomást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bicikliúton is ment

A férfit egyébként nem nagyon érdekelte, hogy üldözik a rendőrök, nagy sebeséggel száguldozott végig és hosszabb ideig egy bicikliúton haladt. Az autósüldözés végül Vácnál ért véget, mert a férfi úgy döntött, hogy belehajt a folyóba az autóval. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elmenekült a rendőrök elől

A férfi még a rendőrök érkezése előtt kievickélt a partra és elmenekült a helyszínről, még azóta sem sikerült a nyomára bukkanni. Az autót a Megyei Katasztrófavédelem emberei emelték ki a vízből, mire odaértek a tűzoltók a jármű már majdnem teljesen a víz alatt volt.

Nyilatkozott a meglopott férfi

„Egész nap dolgoztam, nagyon fáradt voltam este, ezért elfelejtettem, hogy a kocsiban hagytam az indítókulcsot. Reggel mentem ki, hogy a gyerekeknek hozok ennivalót, de az autómnak csak a hűlt helyét találtam.”- mesélte a Blikknek az autó tulajdonosa.

Ismerte az elkövetőt

„Ezután értesítettek a rendőrök, hogy a kocsim a Dunában van. Én jól ismerem a bolond gyereket, aki ezt az őrültséget csinálta. Dávid még csak 23 éves, de régen drog- és alkoholproblémái vannak.” – folytatta.

A saját autója viszont eltűnt

A meglopott férfi arról is beszélt, hogy az egyik barátjával megtalálták az elkövető autóját, ami viszont később eltűnt. Úgyhogy valószínűleg miután kievickélt a Dunából visszament a saját autójához és azzal menekült el.

A falu bolondja

A férfit egyébként majdnem mindenki ismeri Romhányban és a falu bolondjaként emlegetik, ami végülis ezt az egész akciót meg is magyarázza valamennyire.

A biztosító sem fizet

A lopott autó hiába járta meg a Dunát is a biztosító így sem fizet a tulajdonosnak, mivel benne hagyta a kulcsot a gépjárműben. Az autóban nagyjából egy millió forintos kár keletkezett, az viszont még később előfordulhat, hogy ha elkapják a tettest, akkor köteles lesz kártérítést fizetni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a süllyedő jármű

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Vácon hallottam