Tavaly augusztusban veszítette el két gyermeke édesanyját Bronz Gábor, miután a 14. emeletről kiugró öngyilkos férfi rázuhant a babakocsit toló nőre. Eltelt egy év azóta, az özvegy férj pedig egy megrázó vallomással jelentkezett.

Rázuhant egy férfi

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt tavaly augusztusban életét vesztette egy kétgyermekes édesanya, akire rázuhant egy férfi az egyik ház ablakából. Erzsébet éppen a családjával indult egy délutáni sétára, amikor az újbudai házuk előtt ráesett a 14. emeletről leugró férfi.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mindketten meghaltak

Az esetben mind az öngyilkosságot elkövető férfi, mind a nő életét vesztette, csodával határos módon az akkor 3 éves kisfia és a babakocsiban tolt kislánya nem sérültek meg. Erzsébet a férje, Gábor karjaiban halt meg, aki mire kilépett a kapun már megtörtént a tragédia.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eltelt egy év

„Eltelt egy év, de még mindig a nagy semmit látom, ha a jövőre gondolok. Azt mondják a gyászév után picit könnyebb lesz, de nálam ez csak félig igaz. Azt már az agyammal tudom, hogy előre kell tekintenem, de nem tehetek róla, egyetlen kép sem villan be.” – mesélte a Blikknek a gyászoló férfi

A poklok poklát éli át

„Akkora a különbség a fantasztikus, boldogsággal teli múlt és a jelen között, hogy arra nincsenek szavak. Az utóbbi évben olyan lelki hullámvasúton ültem, amit az ellenségemnek sem kívántam. Amikor a gyerekeimre nézek az maga a mennyország, amikor meg eszembe jut Erzsébet, a poklok poklát élem át a hiányától.” – folytatta.

Erdélybe utaztak

Erzsébet Erdélyből származott, így a család odautazott az évforduló alkalmából és egy megindító szertartáson vettek részt egy templomban. Ezután a hozzátartozók és a közeli barátok egy kötetlen beszélgetést tartottak.

Megnyugtató volt

„Láttam, hogy a gyerekek számára is nagyon szívbemarkoló, de valahol megnyugtató volt a mise. Az Erdélyi út alatt a kisfiam többször is szóba hozta az édesanyját, szeret róla beszélni. – mesélte Gábor

A gyerekek jól vannak

„Szerencsére a gyerekek már jól vannak, csak én tudnám már őket követni. Azzal is tisztában vagyok, hogy lassan el kell költöznünk az édesanyáméktól, de egyelőre sem anyagilag, sem lelkileg nem vagyok rá képes.” – mondta a férfi a jelenlegi nehéz helyzetéről.

Éppen új otthonban költöztek volna

A pár éppen a tragédia előtt költözött volna új otthonba, már be is fizették az összeget egy újépítésű társasházba, de ez meghiúsult. A gyámhivatali eljárás miatt viszont még mindig nem történt meg a kifizetés, amit Erzsébet után a gyerekek örökölnek.

A feleségével akart csak új otthonba menni

„Én Erzsébettel akartam új otthonba menni, nem nélküle. A sors azonban másképpen rendelkezett, és ezt lassan tudomásul kell vennem.” – zárta a beszélgetést a gyászoló férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ebből az újbudai házból ugrott ki a férfi – Forrás: MTI