Anya és lánya úgy döntöttek, hogy végeznek a családfővel, mivel a gyerek rossz viszonyban volt az apjával. Egy csellel áthívták lakásukba, majd a lány torkon szúrta az apját. A férfinak végül sikerült elmenekülnie, ekkor az asszony autójával elütötte férjét.

Megromlott az apa és lánya viszonya

A Tolna megyei férfi és a gyereke viszonya már akkor megromlott, amikor a lány 13-14 éves volt. Ez odáig fajult, hogy a gyerek nem beszélt az apjával, sőt egy légtérben sem volt hajlandó tartózkodni vele. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A lány elköltözött otthonról

Próbálkoztak terápiával javítani a helyzeten, de a lány ezt nem látta hatásosnak, ezért nem vett részt rajta. A gyerek a középiskola alatt kollégiumban vagy albérletben lakott annak érdekében, hogy elkerüljék a konfliktust.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A férfi otthonról is elment

Amikor a lány otthon volt, a férfi átköltözött egy másik házukba, de amikor elment, visszaköltözött és együtt élt feleségével, illetve fiával. De erről a lány nem tudott.

Feleségével  is megromlott a viszonya

2018 nyarától a lány folyamatosan otthon volt, a férfi és a felesége ennek ellenére tartotta a kapcsolatot, de a viszonyuk kezdett romlani. 

Az asszony békülni hívta a férjét

Később a nő és a lánya eldöntötték, hogy megölik a férfit. Szeptemberben a nő telefonon áthívta a férjét, hogy béküljenek ki a lányával.

Meglepetést hazudtak a férfinak

A férfi ezt szokatlannak tartotta, de átment. Azt mondták neki, hogy meglepetésük van a számára, a lány pedig még „békesütit” is készített.

Torkon szúrta az apját

Megkérték az apát, hogy csukja be a szemét. A nő mögé lépett, eltakarta a szemeit, eközben a lány megfogott egy kést és egy darázsriasztó spray-t.

Szerencséje volt a férfinak

Ekkor a lány torkon szúrta az apját. Csak a szerencsén múlt, hogy nem találta el a nyaki verőeret, mert úgy perceken belül meghalt volna.

Lelökte a felesége kezeit

Ahogyan a férfi megérezte a szúrást, lelökte magáról a felesége kezeit és próbálta megakadályozni, hogy a lánya megint rátámadjon. A lány belefújta a spray-t az arcába.

Kalapáccsal fejbe vágta

Az apa látása elhomályosodott, de fel tudott állni. El akart menekülni, de közben a felesége egy gumifejű kalapáccsal többször fejen vágta.

Elütötte az utcán a férfit

Végül sikerült kiszaladnia az utcára. Futni kezdett. A lánya utánaszaladt, a felesége kocsival követte. Amikor a nő utolérte, fékezés nélkül, nagyjából 35 km/h-val elütötte.

Segítséget kért

A férfinak sikerült bemásznia egy ház udvarára, ahol segítségért kiabált és hívta a segélyhívót. A mentők kórházba vitték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fegyházat kaptak a tettesek

A bíróság társtettesként, előre kitervelten elkövetett emberölés kísérlete miatt 3 év 6 hónap fegyházbüntetésre ítélte a nőt és a lányát. A büntetésük felének letöltése után bocsáthatóak feltételesen szabadlábra. Az ítélet ellen enyhítésért fellebbeztek.

Kiemelt kép: illusztráció