Eltűnt egy 22 éves, várandós nő a fővárosban. Ignácz Izabellát egy 12. kerületi egészségügyi intézményben látták utoljára.

Keresik a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Ignácz Izabella ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ismeretlen helyre távozott

A rendelkezésre álló adatok szerint a 22 éves nő február 20-án egy 12. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Állapotos a nő

Fontos információ, hogy a nő állapotos, orvosi ellátásra szorulhat – adta hírül a police.hu.

160 centi magas, fekete kabátot viselt

Ignácz Izabella körülbelül 160 centiméter magas, molett testalkatú, fekete hajú. Eltűnésekor fekete kabátot, fekete nadrágot, valamint barna papucsot viselt.

Az eltűnt kismama

Ignácz Izabella

Itt várják az információkat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a nő tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Lókútról tűnt el egy 13 éves fiú

A Kékvillogó.hu is beszámolt arról, hogy egy 13 éves gyermek, Hoffmann Bence Marcell eltűnése kapcsán indított körözést a Veszprémi Rendőrkapitányság. A fiú a lókúti lakásotthonból távozott február 16-án. 

Nem tudni, hova indult

Senki nem tudja megmondani, hova, milyen céllal kelt útra a gyermek. Amióta eltűnt, semmilyen életjelet nem adott magáról. A rendőrök eddig nem jutottak eredményre, hiába keresték.

A fiú személyleírása

Hoffmann Bence Marcell 165 centiméter magas, testalkata vékony. Rövid, barna színű haja van szőke melírral, szeme színe pedig barna. A fiú kreol bőrű.

Egy másik fiú után is nyomoznak

Szintén a Veszprémi Rendőrkapitányság indított nyomozást Szórádi Roland eltűnése miatt. A 15 éves fiú egy zirci lakásotthonból tűnt el, szintén február 16-án. Hogy hova indult, az rejtély, csakúgy, mint az, hogy most hol tartózkodhat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Ignácz Izabella, az eltűnt kismama. Fotó: police.hu