Az 51 éves M. Milánnét és a 28 éves férjét, M. Milánt azzal gyanúsítják, hogy 2014-ben olyan súlyosan bántalmaztak egy huszonéves lányt Győrben, hogy meghalt, majd a holttestet a közelben helyen elásták.

2016-ban jelentették be az eltűnését

„P. Kitti, 21 éves lány eltűnését, édesanyja 2016 májusában jelentette a rendőrségen. A nyomozás során kiderült, hogy a lányról már 2014 nyara óta nem tudnak semmit. A fiatal ritkán tartotta édesanyjával a kapcsolatot, hányatott sorsa volt, rossz társaságba keveredett. Ezután alapos feltérképezést végeztünk, azonban semmi sem vezetett eredményre” – mondta a bűncselekmény előzményeiről Nagy Ágnes, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eltűntnek nyilvánították

Felkeresték Kitti ismerőseit, egykori osztálytársait, átnézték iratait, kórházakat és körözést is adtak ki ellene, illetve poligráfos hazugságvizsgálatot is végeztek, de mindhiába. 2016-ban eltűntnek nyilvánították.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Új lendületet vett az ügy

2022 nyarán azonban új lendületet vett az ügy és egyre biztosabbá vált az a gyanú, hogy Kitti 2014 nyarán bűncselekmény áldozata lett. Nem sokkal később el is fogták az elkövetőket, akik egy házaspár: M. Milán, 28 éves, bakonyszentlászlói lakos és felesége, M. Milánné, 51 éves, ozorai lakos.

Bántalmazták, belehalt

A nyomozás eddigi adatai szerint a győri Batthyány tér közelében található lakásban a házaspár bántalmazta Kittit, aki belehalt sérüléseibe. A két tettes úgy tüntette el a lakásból a holttestet, hogy arról a lakás többi lakója ne sejtsen meg semmit.

Bőröndbe gyömöszölték

A 160 centiméter magas törékeny lány testét nagyméretű, piros bőröndbe gyömöszölték, majd taxit hívtak. A taxival Győr külterületére, erdős részre hajtottak, ahol a testet a bőrönddel együtt elásták. A kihallgatás során a pár részben beismerte a bűncselekmény elkövetését. További tanúk és poligráfos vizsgálat is alátámasztotta tettüket.

Ezen a területen keresik a holttestet

Nem került elő a holttest

A haláleset óta eltelt hosszú idő miatt nehéz lesz a bizonyítás. Likócson az elmúlt napokban tucatnyi rendőr vizsgálódott, munkagépeket, talajradarokat és tetemkereső kutyákat is bevetettek, a holttest azonban nem került egyelőre elő.

Munkagépeket is bevetettek a rendőrök

Konyhai eszközökkel ásták el

A tettesek konyhai eszközöket vittek magukkal, hogy eltüntessék a testet. Sem ásó, sem kapa, sem semmilyen kerti eszköz nem volt náluk. Helyette kanállal, krumplinyomóval, tortalapáttal és egyéb segédeszközökkel ásták el 20-30 centiméter mélyre a bőröndöt Kitti holttestével. A gyanúsítottak igyekeztek megmutatni a helyszínt, hogy hova rejthették el a lányt, de eddig még nem sikerült megtalálni – írta cikkében a Kisalföld.

Keresik a taxisofőrt

A kutatást folytatják. Emellett felhívást is közzé tett a rendőrség, miszerint keresik a Duna Taxi társaság sofőrjét, aki világos színű, fehér kombival 2014 augusztus végén, a késő esti órákban a két gyanúsítottat felvette a feltűnő bőrönddel és Győr külterületén tette ki a párt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: letartóztatták a gyilkos párt. Fotók: police.hu