Egy ötven négyzetméteres családi ház konyhája és több helyisége égett Pétervásárán, a Táncsics Mihály úton.

Két vízsugárral oltottak

A tűzhöz riasztott pétervásárai és bátonyterenyei hivatásos tűzoltók két vízsugárral megfékezték a lángokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőhelikopter is érkezett

A helyszínre mentőhelikopter is kiérkezett. Az egységek egy gázpalackot is kihoztak az ingatlanból. – közölte a vármegyei katasztrófavédelem hivatalos honlapján kedden kora délután. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Másodfokú égési sérülések

Egy 25 éves férfit másodfokú égési sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba. A férfi testének 25 százaléka megégett

Rettenetes tragédiára ébredtek

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy vasárnap reggel kigyulladt egy háromemeletes, tizenkét lakásos társasház egyik földszinti lakása Szigetszentmiklóson, a Radnóti Miklós utcában

Gyorsan hatalmas füst keletkezett

Tíz tűzoltó két járművel percek alatt a helyszínre ért, ahol egy ötven négyzetméteres lakásban keletkezett a tűz és sűrű füsttel telítődött az egész épület. Az egységek kiérkezése előtt a tűzzel érintett ingatlanból egy embert egy szabadnapos tűzoltó hozott ki.

Ketten életüket vesztették

A tűzoltók hamar eloltották a lángokat. A társasházat az oltás idejére húsz embernek kellett elhagynia. A tűzzel érintett lakásban két ember volt a tűz keletkezésének időpontjában, ám a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett egyikük életét sem megmenteni.

Szombaton is tragédiát okozott egy lakástűz

Ez már a második ilyen tragédia volt az elmúlt hétvégén. Szombaton délelőtt érkezett a bejelentés a katasztrófavédelem ügyeletére, hogy kigyulladt egy negyven négyzetméteres hétvégi ház Szigetváron, a György dűlőben. Tizenhárom tűzoltó három járművel érkezett a helyszínre, kiérkezésük idején az épület már teljes terjedelmében égett.

Nem tudták megmenteni

Az egységek hamar megfékezték a lángokat, az épületből két gázpalackot kivittek és visszahűtötték azt. Az épület átvizsgálása közben egy embert találtak, akinek az életét a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett megmenteni. A tűz keletkezési okát és körülményeit a tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

Volt, ahol időben ki tudtak jönni a lakók

Vasárnap hajnalban kigyulladt egy ház a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Domaházán, a Dózsa György úton. Több helyiség égett az épületben, amelyből még azelőtt kijött két ember, hogy az ózdi hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egységek eloltották a lángokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív.