A nyolcadikos Dominikra egy iskolatársa támadt rá hétfőn, Taktaharkányban. A 15 éves, hetedikes diák késsel sebesítette meg több helyen. A fiú az eset után azt mondta, hogy a rendőrök szerint ha nem ugrik el a szúrások elől, bele is halhatott volna a sérülésekbe. A konfliktus a két fiú között pénteken kezdődött az iskola melletti focipályán.

Megkéselték az iskola előtt

Fájdalmai vannak, és naponta kell kezelésre járnia annak a tizennégy éves fiúnak, akit megkéselt egy tizenöt éves iskolatársa hétfőn Taktaharkányban, az általános iskola előtt. A megsérült fiú testén több vágott sérülés van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Focizás közben konfliktusok volt

Pénteken egy iskolai focimeccsen alakult ki konfliktus a két fiatal között. Az idősebbik fiú hétfőn tanítás után megvárta a társát, és késsel támadt rá.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Naponta visszajár az orvoshoz

Pap Dominik nemrég ért haza a kórházból, mindennap vissza kell mennie, hogy vágott sebeit átkösse az orvos. Nagy a veszély ugyanis, hogy elfertőződnek.

Focizás közben arcon rúgta

„Fociztunk, és odarúgott a gyerek a lábamhoz, mondtam neki, hogy öcskös, ezt nem kéne így csinálni, mert nem méltó a focihoz. Mentem volna vissza a labdáért, megkérdezte a fiú, hogy mi az, hogy öcskös. Megfordultam, és már kaptam” – mondta Dominik.

4-5 helyen megszúrta

„A kiskapunál megláttam, már mutatta, hogy gyere, felvettem a cuccom, mentünk volna hazafele, már támadt rám. Letettem a táskát, megvédtem magam, mondta, gyere még egyszer, elővette a kést, azzal rám támadt, meg is szurkált négy-öt helyen.” – mondta a fiú az RTL Híradónak.

Elmenekült a helyszínről

Dominik azt mondta, támadója ezután elmenekült a helyszínről, „nem foglalkozott azzal, hogy mi történik, nem foglalkozott azzal, hogy elvérzek, vagy ott maradok”.

Kórházba vitték

Ezután az iskola mentőt hívott, a megsérült fiút a miskolci kórházba vitték, ahol ellátták a vágott sebeit. A 15 éves, hetedikes támadót a rendőrök a lakásán találták meg.

Gyanúsítottként hallgatták ki

A Híradónak Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy az idősebb fiút gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés kísérletének bűntette, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt. 

Nem ez az első ügye

Az RTL klub úgy tudja, a fiúnak korábban volt már több erőszakos ügye, állítólag iskolába sem járt rendesen. “Elemér 17 éves létére még általános iskolás! A hetedik osztályig jutott! Agresszív gyerek, a legtöbben félnek tőle. Már korábban is voltak vele problémák, megesett, hogy valakinek letépte a nyakláncát. A múlt héten egy másik gyereket karcolt meg,tegnap pedig az enyémet várta meg iskola után, és brutálisan nekiesett késsel” – mondta Dominik édesanyja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az RTL klub teljes riportját itt tudod megnézni

Kiemelt kép: Pap Dominik – Forrás: RTL klub