Rosszul lett egy tolvaj kedd délután Budapesten, az Ecseri úti Sparban. Ráadásul még balhézott is az üzletben. Jöttek a rendőrök is leteperték, de előtte az illető már mentőt hívott.

Középkorú férfi

A 24.hu olvasója szerint az ötven körüli férfi kiabált és balhézott az üzletben, ezért a helyszínre több járművel kiérkező rendőrök földre teperték, majd megbilincselték.

Kényszerítő eszköz

A rendőrésg az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy a járőrök kényszerítő eszközt alkalmaztak a férfival szemben, mert ellenszegült.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Magának hívta a mentőt

Csomagját átvizsgálták, majd ellene a tulajdon elleni szabálysértés miatt feljelentést tettek – írták a válaszukban, hozzátéve, a férfi már a rendőrök kiérkezése előtt mentőt hívott magának rosszullétre hivatkozva, ezért a mentősök kórházba vitték az intézkedés végén.

Több tárolót is feltört

A Kékvillogó.hu a napokban számolt be arról, hogy egy 39 éves férfi az elmúlt két hónapban több alkalommal tört fel tárolókat Újpesten, és többek közt biciklit, rollereket, fúrót, bőröndöt, mosószert, bort, egy mélygarázsból felniket és egyéb tárgyakat lopott el.

Ez is érdekelhet:

Saját gyermekét vitte a halálba a targoncával dolgozó apa, a kisfiú testvére is látta a balesetet

Volt ahol nem talált semmit

Több tárolót megpróbált feltörni, de nem sikerült neki, és volt olyan hely is, ahol nem talált semmit, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Azonosították

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 4. Kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai V. Rajmundot azonosították és 2022. augusztus 9-én Budapesten, a Baross utca környékén felismerték.

Igazoltatták

A férfi éppen eldobott valamit, amikor igazoltatták, majd elfogták és a kerületi Rendőrkapitányságra előállították, áll a hatóság közlésében.

Címlapfotó: spar.hu.