Aki esetleg felismeri ezt rohadt trógert, kérem jelezze! – ezzel a szöveggel posztolt képet a Facebookon a Halterasz nevű hely. Később kiderült, egy fosztogató járja a 3. kerületi Duna-parti helyeket, mert máshová is betört.

Curtis is keresi a pasast

A múlt héten három vendéglátóipari üzletbe tört be feltehetőleg ugyanaz a férfi a Római-parton. A Miamor Rómaim fagylaltozójával kezdődhetett a betöréssorozat, majd a Halterasz és a híres rapper, Curtis jóbarátjának vendéglátóhelye, a Bp BARbq Terrace következett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A hétvégén történt

Sok a hasonlóság, a Halterasz nevű hely kamerafelvételeket is közreadott a közösségi oldalán. A posztból az derül ki, hogy náluk a betörés 3 nappal ezelőtt történt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A poszt

Keresi a „patkányt”

Ahogy arról a Blikk is beszámolt a múlt héten Curtis az Instagram oldalán osztott meg egy képet, amelyet a Bp BARbq Terrace biztonsági kamerája rögzített egy betöréses rablásról. A rapper ezt a szöveget írta: „keressük a képen látható patkányt!”.

Fagyizót is

A két éttermen kívül a Miamor Rómaim ételudvar fagyizójában is ő járhatott augusztus 10-én éjszaka. Itt is készült felvétel a behatolóról.

Ketten

A Miamor Rómaim egyik tulajdonosa szerint az illető nem egyedül érkezett, valaki ugyanis tartotta a kiadóablak fedelét.

Civil őrség

Bp BARbq Terrace vezetője arról beszélt a lapnak, hogy „ha ez még egyszer előfordulna, akkor biztos, hogy én kezdeményeznék valamit, valami közös őrséget, vagy bármit itt a Rómain, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő”.

Nyomoznak

A rendőrség csak annyit közölt, hogy feljelentés alapján már eljárást indítottak, de ennél többet nem árultak el. A Halterasznál mindenesetre úgy tudják, hogy más helyre is betörtek, így pl. a közelben található Római SE telephelyére is.

Címlapfotó a Halterasz közösségi oldaláról származik.