Autós ütközött egy motorossal a 9. kerületben. A motoroshoz rendőrt kellett hívni, mert csak ülni tudott az esés után, felállni nem.

Egy széles úton

Egy fiatalember egy nagyteljesítményű motorral haladt szerdán kora délután Budapesten, a 9. kerületi Soroksári úton, a Boráros tér felé.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kanyarodás

A Vágóhíd utcai jelzőlámpás csomópontot elhagyva a buszsávban ment, amikor a középső sávból egy Alfa Romeo jobbra, a Soroksári út 52. szám alatt lévő telephelyhez akart bekanyarodni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Befordult elé

Az autó fiatal sofőrje vagy nem nézett a visszapillantó tükörbe, vagy a közeledő kétkerekű pont holttérbe került, mindenesetre éppen a Kawasaki elé hajtott.

Durr

A motor az Alfa jobb elejének ütközött, majd felborult, a motoros pedig az úttestre zuhant és métereket csúszott. Az okozó sofőr és női utasa nem sérültek meg, a motorosnak pedig a járdán közlekedő biciklis futárok próbáltak segíteni először, de mentőt kellett hívni.

Baleset helyszínén

Kékvillogó.hu/G.K.

Jajgatott

A férfi sokáig az úttesten ült, mert igen nagy fájdalmai voltak a bal vállában és nem tudott saját erejéből felkelni. A mentők segítették le róla a ruhát, majd hordágyon helyezték be a mentőbe, miközben hangosan jajgatott, majd kórházba szállították.

Baleset a 15. kerületben

Összeütközött három személyautó Budapest 15. kerületében, a Kontyfa utca és a Nyírpalota út kereszteződésében. A helyszínen forgalmi akadály van a baleset miatt.

Elvágták a gázvezetéket a 10. kerületben

Munkavégzés közben elvágtak egy gázvezetéket Budapest 10. kerületében, a Keresztúri úton. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, valamint a helyszínre érkeztek a gázszolgáltató munkatársai is. A gázszivárgás megszüntetéséig lezárták a környéket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Címlapfotó: Kékvillogó.hu/G.K.