Szexuális kényszerítés és rablás gyanújával tartóztatott le a bíróság egy 20 éves németkéri férfit, aki egy 55 éves nővel erőszakoskodott Pakson.

Átkarolta

A férfi augusztus 11-én, késő este a Táncsics utcában, lakása közelében szexuális célzattal megtámadta, hátulról átkarolta, majd a földre rántotta a nőt, miközben többször megfenyegette.

Menekült

A sértett kiszabadult a férfi szorításából, igyekezett bemenekülni a lépcsőházba, de az elkövető ismét rátámadt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megsérült

A dulakodásban elvette a nő táskáját, benne pénztárcájával, irataival, mobiltelefonjával. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

A táska

A rendőrök a helyszíntől körülbelül 300 méterre megtalálták a táskát a Duna parton, de a pénztárca nem volt benne, azt másnap egy kutyasétáltató megtalálta és leadta a rendőrségen.

Bevallotta

Egy nappal később a férfit is elkapták a rendőrok férfi, akit a paksi nyomozóknak elismerte a bűncselekményt, és részletes vallomást tett, a bíróság augusztus 15-én 30 napra letartóztatásba helyezte.

Idős nővel

Két évvel számoltunk be arról a szörnyű esetről amely során támadás érte lakásában egy látássérült nőt Miskolcon. Az idős asszonyra hajnalban támadt rá egy férfi. Nyitott ablakon keresztül juthatott be áldozatához, akit megvert, megerőszakolt, majd kirabolt.

Megvakult

A látássérült nő életveszélyes koponyasérülést szenvedett, sőt, a TV2  információi szerint meg is vakult, s nagyon súlyos állapotban került kórházba.

Kirabolta

A férfi, miután megverte és megerőszakolta idős áldozatát, magával vitt 150 ezer forint értékű ékszert, órát és egy mobiltelefont. Állítólag kábítószert is fogyasztott a támadó.

Címlapfotónk illusztráció.