A szigetvári polgármester volt felesége vezette azt az autót, amely kedden frontálisan ütközött egy traktorral a 6-os főúton. Dr. Vass Péter két unokája is autóban utazott, őket feszítővágóval szabadították ki a roncsok közül. Az asszonyon azóta több műtétet is végrehajtottak.

Frontális ütközés

Frontálisan ütközött egy személyautó és egy traktor 6-os számú főközlekedési úton, Nagypeterd és Botykapeterd között. A baleset 2022. augusztus 16-án 14 óra 10 perc körül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezzel a traktorral ütközött az autó

Forrás: Facebook/Baranya Megye Bamosz Kft.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Súlyosan megsérült a nő

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az autót vezető 57 éves nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők. A helyszínelés idejére teljesen lezárták a balesettel érintett szakaszt.

A polgármester volt felesége sérült meg

Az életveszélyes sérüléseket elszenvedett középkorú nő Szigetvár polgármesterének, Vass Péternek a volt felesége.  A település első embere a Facebook-oldalán árulta el: az autóban nem egyedül tartózkodott a felesége.

Ebben az autóban utazott a polgármester volt felesége

Forrás: Facebook/Baranya Megye Bamosz Kft.

Két unokája is ott volt

Szigetvár első emberének két unokájuk is az autóban volt. Ők a hátsóülésen utaztak a szörnyű baleset alatt. A kicsik a gyerekülésben bekötve aludtak. A gyerekek közül az egyik könnyebben sérült, a másik karcolások nélkül megúszta a balesetet. 

A traktor szabályosan közlekedett

Vass Péterné Ágnes eddig ismeretlen okokból tért át az úttest bal oldalára, ahol egy szabályosan közlekedő traktorral frontálisan ütközött.

A két gyereket feszítővágóval szedték ki a tűzoltók a roncsból

Forrás: Facebook/Baranya Megye Bamosz Kft.

Többször megműtötték

A szigetvári képviselőasszonyt mentőhelikopter szállította Pécsre, ahol több műtétet is végrehajtottak rajta. Jelenleg stabil az állapota.

Férje ellen indult

Dr. Vass Péter Szigetvár polgármestere, állatorvos korábban elvált feleségétől, Ágnestől, aki a város képviselőtestületének tagja. 2018-ban az asszony volt férje ellen indult az önkormányzati választásokon, de végül Vass Péter maradt a polgármester. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Facebook/Baranya Megye Bamosz Kft.