Az apja mellett ült a targoncán az a kisfiú, aki tegnap halt meg Zalaegerszegen. A jármű felborult és maga alá temette az 5 éves gyereket.

Vasrudak

A férfi összekötözött vasrudakat pakolt szerdán egy zalaegerszegi telepen a targoncájával, amire maga mellé ültette a kisfiát is. A végzetes baleset azután történt, hogy a monstrum felborult, az óvodás fiút pedig maga alá temette. Az esetről az elsők között számoltunk be. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elszakadt a kötél

A Blikk részleteket tudott meg a tragédiáról. Eszerint a vasat tartó kötél szakadt el, a súlyos rakomány lezuhanása pedig megbillentette a több száz kilós munkagépet.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Testvére is látta

Az apja még leugrott, de mire a gyereket lerántotta volna, a monstrum felborult, a kis Robi pedig alá szorult. A testvére, az első osztályos Viki is ott volt a közelben – mesélte a lapnak a család egyik közeli barátja.

Búcsúzik az anya

Drága kicsi fiam, az angyalok vigyázzanak rád! Nagyon szeretünk és sosem feledünk  – így búcsúzott édesanyja a közösségi oldalán Robitól.

Viki drámája

Nagyon közel álltak egymáshoz, Vikinek az öcsikéje volt a kedvenc pajtása és egyben a testvére is. Hallottuk, hogy az eset után azt mondta: Robi most a mennybe költözött a papáékhoz. A szívünk is meghasadt, felnőtt létemre bőgtem én is, mint egy gyerek – ezt a Borsnak mondta egy szomszéd.

Csak jót akart

A gyerekek heti váltásban voltak a szüleiknél, Attila pedig a világon mindennél jobban szerette őket. Mindig nehezen tudta megoldani az elhelyezésüket munka közben, de Robika egyébként is meg volt őrülve azért a targoncáért, ő pedig csak a kívánságát szerette volna teljesíteni – tette hozzá egy névtelenséget kérő hozzátartozó.

Most kezdte volna a nagy csoportot

A kisfiú óvodájában beszéltünk az egyik dolgozóval is, aki elmondta: végtelenül jóindulatú, kissé visszahúzódó szerény fiú volt Robika, nagyon szerette őt mindenki.

Börtön lehet belőle

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, a kisfiú édesapja börtönbüntetésre számíthat.

Fotónk a közösségi médiából való.