Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség azt a két fiatalkorút, akik csütörtök délután egy bottal agyonvertek egy 77 éves férfit Monokon. A fiúkat már tegnap elkapták.

Letartóztatják őket

A rendőrség kezdeményezte annak két fiatalembernek a letartóztatását, akik valószínűleg egy bottal agyonvertek egy idős férfit. A gyanúsítottak 2004-ben és 2007-ben születtek, és helyben laknak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Beismerték a verést

A két fiatal beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során – írja a 24.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

77 éves áldozat

A 77 éves férfi holttestét hétfőn délután találták meg Monok külterületén. A rendőrök pár órán belül megállapították az áldozat kilétét, és elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható két fiatalkorút. A bűnösségét beismerő két fiatal egymásra próbálta kenni a támadást.

Ez is érdekelheti:

Újabb fejlemények a dunakeszi hármas gyilkosság ügyében

Készülhetett a családírtásra az a szigetszentmiklósi férfi, aki vasárnap este agyonlőtte anyósát, volt feleségét és 7 éves kisfiát Dunakeszin. A férfi már jó ideje mondogatta, hogy vagy magával vagy volt párjával végezni fog – írtuk ma reggeli cikkünkben.

Senki nem hitt neki

„Mondogatta, hogy meg fogja ölni magát vagy a volt feleségét, de hogy is hihettük el, hogy ezt megteszi, amikor a személyiségétől idegen volt az erőszak” – mondta Zoltán egyik közeli ismerőse.

A felesége érezte, hogy baj van

A vasárnapi tragédia előtt nem sokkal szerezte be fegyverét. Melinda érezte, hogy komoly veszélyben vannak: pont a borzalmas vérengzés előtti héten fordult ügyvédhez, hogy félelmében távoltartási végzést kérjen volt párja ellen.

Mindenki gyászolja a családot

Vasárnap óta gyászol Szigetszentmiklós, Göd, Dunakeszi és az egész ország. A gyilkosság helyszínén előtt mécsesek égnek.