Hónapok óta fenyegette volt párját a dunakeszi családirtó, B. Zoltán. Az asszony emiatt költözött Gödről édesanyja dunakeszi házába. A család olyan rettegésben élt, hogy távoltartási engedélyt akartak kérni. De erre már nem volt idejük, bekövetkezett a tragédia.

Készülhetett a gyilkosságra

Készülhetett a családírtásra az a szigetszentmiklósi férfi, aki vasárnap este agyonlőtte anyósát, volt feleségét és 7 éves kisfiát Dunakeszin. A férfi már jó ideje mondogatta, hogy vagy magával vagy volt párjával végezni fog. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Senki nem hitt neki

„Mondogatta, hogy meg fogja ölni magát vagy a volt feleségét, de hogy is hihettük el, hogy ezt megteszi, amikor a személyiségétől idegen volt az erőszak” – mondta Zoltán egyik közeli ismerőse.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindenki ledöbbent

„Mindenkivel kedves volt és udvarias. Mindenki le van döbbenve, én dolgozni sem tudok. Számtalan esetről lehet hallani, amikor valaki öngyilkos lesz bánatában, de hogy valaki megölje a saját gyermekét, arra nincs bocsánat!” – írja a Bors.

Imádta a fiát

Kisfiát szinte a rajongásig szerette, mindenhová magával vitte. A Borsnak a férfi ismerőse azt mondta, hogy Zoltán tehetséges üzletember volt.

Több vállalkozást is üzemeltetett

Korábban horgásztanyát üzemeltetett Szigetszentmiklóson, de ezen kívül mindenfelé üzletelt, többek között Olaszországban is. Jól szituált családból származott, az édesanyja pedagógus volt.

A felesége érezte, hogy baj van

A vasárnapi tragédia előtt nem sokkal szerezte be fegyverét. Melinda érezte, hogy komoly veszélyben vannak: pont a borzalmas vérengzés előtti héten fordult ügyvédhez, hogy félelmében távoltartási végzést kérjen volt párja ellen.

Gödről költözött Dunakeszire

Melinda és kisfia Gödön éltek. A nő ott működtetett egy vállalkozást. Azonban annyira rettegett a férfitól, hogy inkább a dunakeszin élő édesanyjához költözött. Itt történt a rettenetes gyilkosság.

Birtoklási vágya lehetett

A férfi zaklatta és fenyegette volt feleségét. Ismerősei szerint azt mondogatta, hogy még mindig szerelmes Melindában. Ám ők ezt sem hitték el, hiszen a férfinak is volt már egy új párja. Valószínűleg a birtoklási vágy miatt ragaszkodott korábbi feleségéhez.

Távoltartást akart kérni

A lap úgy tudja Melinda a héten ment volt ügyvédhez és a rendőrségre, hogy távoltartási kérelmet adjon be. Zoltán azonban vasárnap még elvitte fiát. A gyilkosság is akkor történt, amikor Maxit visszavitte az édesanyjához a nagymama házába.

Szombaton is együtt volt a fiával

„Szombaton találkoztunk utoljára Zolival és Maxival. Akkor látszólag nem volt semmi bajuk. Vidáman nevetgéltek. Éppen arról beszéltünk, hogy még a hideg beállta előtt elmegyünk együtt hajózni –mondta Zoltán egyik ismerőse.

Mindenki gyászolja a családot

Vasárnap óta gyászol Szigetszentmiklós, Göd, Dunakeszi és az egész ország. A gyilkosság helyszínén előtt mécsesek égnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán