Hatodik gyermekét várja az az asszony, akinek férje kedden, Vas megyében, feltehetően megölte 2,5 éves gyermeküket, majd magával is végezni akart. A mentőknek azonban sikerült megmenteniük az apa életét. A helyiek elmondása szerint a férfit 8 évesen a gyámhatóság kiemelt a családból, után került egy intézetben.  

Riasztották a rendőröket

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, kedden a déli órákban Csepregen a Bartók utcába riasztották a mentőket. A helyszínre a katasztrófavédelem és a rendőrök is kiérkeztek, mivel először azt hitték, hogy szén-monoxid mérgezés történt, ezt azonban később kizárták. Egy két és fél éves kisgyerek holttestét találták meg a házban, illetve egy férfit – a kisgyerek apukáját.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy gyerek holttestét találták meg

A családi házban holtan talált 2,5 éves kisgyermeket az apa ölhette meg, ezt követően magával is végezni akart a férfi. Az apa az öngyilkossági kísérletet túlélte, a mentők kórházba vitték. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Óvodában voltak a gyerekek

A család öt gyermeke közül hárman óvodában voltak a tragédia idején, a 7-8 hónapos gyermek és az elhunyt két és fél éves fiú volt otthon az édesapjukkal. Arról nincs információ, hogy az anya hol tartózkodott ekkor.

Külsérelmi nyomok

Egyelőre nem tudni pontos részleteket a két és fél éves kisgyermek halálával kapcsolatban, a helyszínre igazságügyi orvosszakértő is érkezik, aki megállapítja a halál okát. Az elhunyt kisgyereken külsérelmi nyomokat találtak.

A 6. gyermekét várja

Nehéz gyermekkor jutott a csepregi tragédiában érintett édesapának és anyának. A P. házaspár összesen öt gyermeket nevel, és a helyiek elmondása szerint az asszony már a hatodikkal várandós.

Intézetben nevelkedett az apa

János és Alexandra Kőszegen ismerkedett meg. A férfit a szülei mindössze nyolcéves koráig nevelték, a gyámhatóság ugyanis elvette tőlük és intézetbe utalta.

15 éve találkozott utoljára fiával

„Életemben nem láttam Jancsi egyik gyermekét sem, a fiammal is 15 éve találkoztam utoljára. Az én életemnek semmi értelme, bár szeretném a családomat egyesíteni. A nejemtől rég elváltam, nem sokkal később pedig elhunyt. Szeretnék nagypapa lenni, az unokám értelmetlen halála is erre döbbentett rá” – mondta a Borsnak P. János.

Megszólalt a polgármester

Az RTL Klub Híradójában megszólalt a város polgármestere, akit nagyon megviselt a tragédia, az önkormányzat pedig azonnal felajánlotta a segítségét.

Segít az önkormányzat

„Sajnálatos módon arról értesültem a mai délelőtt folyamán, hogy egy kiskorú gyermek elhalálozott. A kollégáim biztosítottak arról, hogy felkeresték a családot és minden szükséges intézkedést megtettek annak érdekében, hogy a többi gyermeknek az elhelyezése, amennyiben szükséges, megoldódhasson”– nyilatkozta a Híradóban Horváth Zoltán, Csepreg polgármestere.

Folyik a nyomozás

A rendőrök órákon át helyszíneltek a rémségek házánál. A rendőrség közleményében ezt írta: Az ügyben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: 112press