A tartós hideg és a kemény mínuszok miatt ellenőriztek a rendőrök egy használaton kívüli csarnokot, ahol egy idős, didergő, lakcímmel nem rendelkező férfit találtak. A gödöllői rendőrök nem hagyták, hogy a férfi megfagyjon, ellátták, majd mentőt hívtak hozzá.

Emberségből jeles

Megint bebizonyította a rendőrség, hogy milyen talpraesett és emberséges munkatársaik vannak: az egyenruhások most egy hajléktalan férfit mentettek meg a fagytól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gödöllőn, egy félreeső csarnokban kellett intézkedniük

Félreeső épületeket ellenőriztek

A gödöllői rendőrök 2021. január 18-án, este a rendkívüli hideg miatt olyan épületeket kerestek fel a városban, amelyekről tudták, hogy hajléktalanok látogatják. Az elesett férfira egy HÉV-állomás közelében lévő, használaton kívüli szerelőcsarnokban találtak rá.

Ebben a romos épületben találtak rá a 67 éves férfira

A földön feküdt

A szerencsétlen, 67 éves otthontalan összekuporodva próbálta átvészelni a hideg téli estét, azonban amikor a rendőrök a helyszínhez értek, látták rajta, hogy segítségre szorul.

Segítségnyújtás nélkül akár komolyabb baj is történhetett volna

Riasztották a mentőket

Ez is érdekelhet

Mentőt hívtak a férfihez

A földön fekvő, didergő hajléktalan elmondta a rendőröknek, hogy egy korábbi esése miatt fáj a lába, emiatt az egyenruhások értesítették is a mentőket. Miközben az orvosi segítségre vártak, pokróccal betakargatták a férfit, valamint meleg teával is megkínálták. A mentők végül a férfit kórházba vitték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Segítségnyújtás – Forrás: Police.hu