Tovább borzolja a kedélyeket K. Ervin Gábor rejtélyes eltűnése. A férfit egy hónapig keresték, holteste a Rákóczi híd közelében került elő. Ismerősei nem hiszik, hogy önként dobta el magától életét.

Balesetre tippelnek

„Egy lelkiismeretes, jólelkű, közvetlen, korrekt ember volt! Soha nem hagyta volna itt a családját önszántából, csak arra tudok gondolni, baleset érhette, úgy zuhant a Dunába!” Így jellemezte a Blikknek nyilatkozva egyik ismerőse azt 43 éves férfit, aki még február végén tűnt el Szentendréről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Borzalmas bűncselekmény a tragédia előtt

P. István, a férfi közeli barátja szerint rengeteg olyan furcsaság van K. Ervin Gábor eltűnése körül, ami arra a következtetésre ad okot, hogy a férfi valakinek az útjában állhatott. Az eltűnése előtt ismeretlenek megölték két kutyáját, a nálunk nagyon ritka jakut lajkákat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyanús körülmények sokasága

Ez a fajta nem csak szánhúzó kutya, okos emellett nagyon jó őrző-védő állat. Ervin szavaiból úgy éreztük többen is, sejtheti, ki végzett a kedvenceivel, de nem osztotta meg velünk a titkát – tette hozzá ismerőse. A férfi február utolsó napján tűnt el, s a jelek szerint mindent fel akart maga körül számolni.

Mindenét a lakásban hagyta

Ennek jegyében felmondta szentendrei albérletét, költözésre készült, majd egy álprofilon keresztüll eladásra kínálta műszaki cikkeit a közösségi médiában. Azonban amikor nyoma veszett, akkor nem vitt magával semmit sem: családja albérletében találta meg iratait, pénzét és számítógépét.

Nem kértek a szakemberek munkájából

Külön érdekesség, de a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat felajánlotta a segítségét az eltűnés utáni napokban a férfi kereséséhez, ennek ellenére sem a rendőrség, sem a családtagok nem tartottak igényt. Mindez már csak azért is meglepő, mert a csapat jó eredményeket tud felmutatni a vízbe esett emberek mentésében, felkutatásában.

A fővárosban is látni vélték

Voltak olyan információk, amik arra utaltak, a HR-menedzser egy nő társaságában hagyta el Szentendrét, egy helyi dohányboltban is látták, valamint a körözése alapján Budapesten is egy ismeretlen nővel vélte felismerni egy, az információit a családdal is megosztó szemtanú.

Depressziós lehetett

„Ervin remek ember volt” – utóbbit pedig már az elhunyt férfi egy másik ismerőse mondta. Azonban feltűnt neki, hogy eltűnése előtt sokszor volt egyedül, nem kereste társaságukat. Ezt kutyái elvesztésére fogták, ám utólag már azt gondolják, depresszióval küzdhetett.

Nem tudja elképzelni

„Megmondom őszintén, nagyon megrendített, amikor megtudtam, őt találták meg Budapesten a Dunában. Jól úszott, el nem tudom képzelni, hogy önszántából, ruhástul beugrott volna a folyóba, hogy arra az elhatározásra jutott, kiszáll, véget vet az életének” – magyarázta az ismerős.

Remény, hogy egyszer mindent megtudnak

Sajnálatát fejezte ki, amiért nem látták, hogy baj van – ugyanis a férfi nem kért segítséget. Remélem, egyszer megtudjuk, hogyan, hol, milyen körülmények között vesztette életét – tette hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

(Kiemelt képünk a Facebookról származik.)