Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt november 19-én 15 óra körül a 442-es számú úton, Martfű külterületén.

Áttért a másik oldalra

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság információi szerint egy Martfű felől közlekedő személyautó eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemből, Szolnok felől érkező autóval. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy nő életét vesztette

Mindkét járműben a vezetőn kívül két-két utas is tartózkodott. Többen megsérültek, egy nő pedig életét vesztette. A többi érintett orvosi ellátása folyamatban van. A rendőrség esti információi szerint a Szolnok felől érkező személygépkocsi egyik hölgy utasa halt meg a balesetben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teljes zárás

A szemtanúk elmondása szerint az egyik jármű az árokba sodródott, a másik az úttesten állt meg. A balesetnél a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység áramtalanította az egyik gépkocsit. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A helyszínelés este fél 9 körül ért véget.

Mindkét jármű alaposan összetörött

Fotó: police.hu

Sok még a kérdőjel a történtekkel kapcsolatban

Fotó: police.hu

Figyelmetlenség okozott tragédiát

A Kékvilogó.hu írt arról, hogy emberéletet követelt a figyelmetlenség az ország másik felében is. Szombaton délelőtt Zala megyében, a 74-es számú főúton, a csatári elágazóban, eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy kisteherautó és egy kisbusz. Egy 45 éves nagykanizsai nő meghalt a balesetben.  

Nem adott elsőbbséget

Egy 55 éves csatári férfi zárt kisteherautóval Bocfölde felől Csatár irányába tartott, és a 74-es főúthoz érve nem adott elsőbbséget a Nagykanizsa felől érkező, munkásokat szállító kisbusznak, amiben a sofőr három utast szállított.

Jármű alá került és életét vesztette

A két gépkocsi összeütközött, a kisbuszból, annak ellenére, hogy a biztonsági övét használata, kizuhant egy 45 éves nagykanizsai nő, aki az oldalára borult jármű a lá került és a helyszínen életét vesztette. A kisbusz utasai közül további egy személy súlyos, két ember pedig könnyű sérülést szenvedett. A teherjármű vezetője karcolások nélkül megúszta a karambolt.

Nem élte túl

Halálos közlekedési baleset történt pénteken késő este a 3-as főúton, Kápolna közelében is. Az eddigi információk szerint három autó ütközött össze egymással, és egy fiatal férfi nem élte túl a karambolt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció