Halálos közlekedési baleset történt pénteken késő este a 3-as főúton, Kápolna közelében. Az eddigi információk szerint három autó ütközött össze egymással, és egy fiatal férfi nem élte túl a karambolt.

Három autó ütközött

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egyelőre tisztázatlan körülmények között három személygépkocsi ütközött össze Kápolna és Kerecsend között, a főút 115-ös kilométerében.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

24 éves férfi az áldozat

A karambol következtében egy ember a helyszínen életét vesztette. A rendőrség későbbi közlése szerint a halálos áldozat az egyik jármű sofőrje, egy 24 éves káli férfi. További három személy megúszta kisebb-nagyobb sérülésekkel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mentés és helyszínelés

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) azt közölte, hogy az egri és a füzesabonyi hivatásos tűzoltóknak több beszorult embert kellett kimenteniük a járművekből. Az érintett útszakaszon a helyszínelés befejeződött, a közlekedés ismét zavartalan – tudatta a főkapitányság szombat hajnalban.

Komoly károkat okozott a karambol

Fotó: police.hu

Ittasan vezetett

Az Agria Tv információi szerint egy kocsi haladt Kápolna irányából Kerecsend felé, amikor egy szemből érkező kocsival érintőlegesen, majd a mögötte érkezővel frontálisan ütközött. A balesetet okozó 24 éves férfi jogosítvány nélkül, ittas állapotban vezetett, életét nem tudták megmenteni.

Ketten vesztették életüket

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy ketten haltak meg abban a balesetben, ami Solt külterületén történt. A nedves úton két személygépkocsi ütközött össze, a járművezetők olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy nem lehetett megmenteni őket.

Tragikus előzés

Az eddigi információk szerint egy Mazda típusú személygépkocsi Solt felül közlekedett Harta irányába, és a város külterületén előzésbe kezdett. A gépjármű a manőver közben összeütközött a szembe jövő Toyotával.

Mindkét sofőr meghalt

Az ütközés után mindkét sofőr beszorult autójába, és a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Mindketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A tűzoltók a szerencsétlenül járt embereket csak feszítővágók segítségével tudták kiszabadítani a roncsokból. Az érintett útszakaszt a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljesen lezárták.

Megrázó tragédia Abonynál

A Kékvillogó.hu is írt adott arról a megrázó balesetről, mely során egy kilenc éves gyermek és egy 71 éves férfi meghalt az úton. Két autó frontálisan ütközött november elején a Pest megyei Abony és Kőröstetétlen közötti úton. Az egyik autóban egyedül ült egy férfi, és egyelőre még nem sikerült tisztázni, hogy a szinte egyenes úton miért tért át a szemközti sávba. A másik gépjárműben egy öt fős család igyekezett hazafelé, már csak öt percre voltak otthonuktól, amikor bekövetkezett a megmagyarázhatatlan tragédia. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: police.hu