Megzavartak egy szomjas betörőt Veszprém megyében. A szemmel láthatóan ittas férfi egy kőműveskalapáccsal törte be a bejárati ajtó üvegét, mert zárva találta a vendéglátóhelyet.

Megszomjazott a férfi

Az eljárás adatai szerint 2022. szeptember 12-én 22 óra körül egy szápári férfi be akart menni a helyi kocsmába, hogy szeszesitalt lopjon magának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kalapáccsal törte be az üveget

A vendéglátóhely ajtaját zárva találta, ezért egy kőműveskalapácsot vitt magával, és azzal betörte a bejárati ajtó üvegét. Az ezzel járó hangokra felfigyeltek a környéken lakók és értesítették a tulajdonost, majd rendőrt hívtak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyorsan elkapták

A szemmel láthatóan ittas férfi a betört ajtót ekkor otthagyta. Az egyenruhások gyors adatgyűjtés után a lakásáról előállították a 42 éves szápári lakost, akit lopás kísérletének elkövetésével gyanúsítottak meg. Meggondolatlan tettével mintegy hatvanezer forintos kárt okozott a kocsma üzemeltetőjének.

Ezzel a kalapáccsal akart bemenni

Fotó: police.hu

Éhség Szekszárdon

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a szekszárdi rendőrök az elmúlt napokban háromszor is előállították azt a pécsi férfit, aki jót evett és ivott több helyi étteremben, majd fizetés nélkül akart távozni. Kiderült, hogy már nem először szeretett volna több, mint tízezres számlát maga után hagyva lelépni a vendéglátóhelyekről.

15 ezer forint értékben evett és ivott

Az egyik szekszárdi vendéglátósegységből érkezett bejelentés a napokban, hogy az egyik vendégük fizetés nélkül akar távozni az étteremből. A járőrök rövid időn belül a helyszínre értek, ahol igazoltattak egy 43 éves pécsi férfit, aki – mint kiderült – csaknem 15 ezer forint értékben evett és ivott, de fizetni nem akart.

Pécsen is keresték

Az adatok ellenőrzése során kiderült, hogy a férfit a Pécsi Rendőrkapitányság ugyanilyen bűncselekmény elkövetése miatt már körözi. Kollégáink emiatt előállították és gyanúsítottként ki is hallgatták őt – írta a police.hu

Ismét megéhezett

Szerdán, nem sokkal dél előtt egy másik szekszárdi étteremből érkezett bejelentés, hogy egy férfi fizetés nélkül lakott jól. Ugyanaz a férfi volt, aki néhány nappal korábban is hasonlóan étkezett.

Nem tudta, hol a határ

Nem telt el másfél óra, és újabb bejelentés érkezett, ezúttal egy harmadik vendéglátóhelyről, hogy a vendégük fizetés nélkül akart távozni. A nem sokkal korábban szabadon bocsátott férfi volt az ismét. Ismét előállították, s kihallgatták, de nem mondott semmit a rendőröknek tette okáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a betörés helyszíne. Fotó: police.hu